Kisulita parašė:
Sveikinimai 🥰😊❤️💐
Ačiū😚
Kisulita parašė:
Sveikinimai 🥰😊❤️💐
Ačiū😚
Naujoke93 parašė:
Prisiduodu ! 20:24val gimė sukrelė Lėja 4,012kg ir 57cm.
Viskas prasidejo lqbqi greitai...kai sujudino man kaklelį stacionare...buvo jau 3c…
Valiio. Sveikinu, sveikinuuuu!!! 💐💐💐 Aš gimdydama galvojau nugeibsiu tikrai. Bet dabar matant dėl ko visa tai. Kartočiau tai be jokių abejonių.
Oooo parašė:
Mane taip pat labai baugino ta pirmoji patirtis... Komplikacijos gimdymo metu... Kiek nervavausi, galvojau dabar taip pat ar panašiai gali nutikti, kas jeigu... O A…
Tai va, mane irgi baugina buvusios patirtys, komplikacija kai stipriai nukraujavau, o ir šiaip nesu pakanti skausmui, bet belieia tikėtis, kad šį kart bus sklandus gimdymas, juk organizmas jau turi mokėti viską 🤭
Oooo parašė:
Valiio. Sveikinu, sveikinuuuu!!! 💐💐💐 Aš gimdydama galvojau nugeibsiu tikrai. Bet dabar matant dėl ko visa tai. Kartočiau tai be jokių abejonių.
Ačiū😊
Naujoke93 parašė:
Viskas prasidejo lqbqi greitai...kai sujudino man kaklelį stacionare...buvo jau 3c…
Sveikinimai!!!! 🌼🌼🌼
Oooo parašė:
Žinokit net aš su savo sunkia,galiausiai CP pasivlbaigusia patirtim ir nesamoningu laiku ligoninej, viska kartociau. Nes kad ir kaip blogai - PRAEINA. Viskas praeina,tad mažiau parintis dėl to,ko pakeist negalim ir tik pirmyn, pirmyn, pirmyn 🌼🌼🌼
Oksana D. parašė:
Sveikinimai!!!! 🌼🌼🌼
Ačiū😊
Kisulita parašė:
Bandau 😁 Bet ir norisi kuo greičiau gimdyti ir kartu neramu, gasdina buvusi patirtis 😬 Esu bailė, nieko nepadarysi, belieka būti atvirai su savimi 🙈 Bandau ramintis…
Labai suprantu. Mano patirtis irgi neleidžia visai atsipalaiduoti. Na bet jau niekur nedingsim. 💗
Nevaida parašė:
Vakar iš nieko atsirado šaltkrėtis naktį, iki tol jaučiausi gerai. Šįryt temperatūra 39. Nualpau vonioje.. Bet savaime pakrito iki 37, 5 dienos metu. Pasidariau kra…
Vaziuokite į priėmimą. Nejuokai su tokiais dalykais.
Naujoke93 parašė:
Aš taip ir pagalvojau, kad bus kažkas šiandien. Dideliausi sveikinimai dideliausiam žmogui. Mamytei sveikatos 💐💐💐
Naujoke93 parašė:
Sveikinimai! Kokia didelė!🌸
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai