Oksana parašė:
Bet šiandiena jau spėju niekas nepadarys šio tyrimo ?
Jei Jūs vilnietė, tai grybo g. Medicinos diagnostikos padarys. Nereik registruotis. Iki 12 val.priima
Oksana parašė:
Bet šiandiena jau spėju niekas nepadarys šio tyrimo ?
Jei Jūs vilnietė, tai grybo g. Medicinos diagnostikos padarys. Nereik registruotis. Iki 12 val.priima
Oksana parašė:
Merginos . Pradėjo teplioti rudai . Čia reiškia kad viskas ? Tos kurios turėjo persileidimų. Kraujavimas pasireiškė iškart? Jautėt kažkokius skausmus???
Zinot , o as del ramybes nuvaziuociau i priemima pasitikrinti. Su pirmu nestumu pacioje pradzioje pasirode truputi kraujo, tai mes su vyru iskart i santariskes nuvykom. Apziurejo , sake hematoma yra, reik ilsetis, bet ar pavyks issaugoti nestuma ar ne tai 50/50
Dimodimo91 parašė:
Pas mane 2kg plius jau. Bet labai nenustebau as su abiem nestumais daug buvau priaugus manau ir sis bus neisimtis. Su abiem nestumais plius 30kg I ligonine isvaziuo…
Supratau, man su pirmu + 14 bet viskas buvo pilve, beveik niekur kitur nesamate. Ziuresim kaip si karta bus
birželio5 parašė:
Žinokit ir mano pilvas išsipūtė, svorio taip pat jau priaugau. Mama mano tai aiškiai mato net ir per suknelę.Taip pat ir į tualetą rimtesniam reikalui vos kartą…
O as karta i 3 d 🙈 tai va del to irgi gali but toks pilvas, visai nesinori, gal reikia daugiau vaisiu pavalgyt 🤔
Eliza88 parašė:
O as karta i 3 d 🙈 tai va del to irgi gali but toks pilvas, visai nesinori, gal reikia daugiau vaisiu pavalgyt 🤔
Pokolkas 6 savaite kertu viska bandeles ..uogas ...braskes silaoges...ledus :DDD auga apetitas bevalgant
ir su tustinimusi viskas gerai tik ziauriai astrus nisiniai kvepalai nepatinka 😅😅😅😅
Little_Miu parašė:
Dėja iš kauno . 😪 ech kažin kaip žiūri į tokį nieštumą priemime . Dar net eko nebuvusi patvirtinimui
Eliza88 parašė:
Supratau, man su pirmu + 14 bet viskas buvo pilve, beveik niekur kitur nesamate. Ziuresim kaip si karta bus
Bet man labai greitai viskas nukrito tai nezinau kiek realiai visi skyciai o kiek riebaliukas uzaugo🙃 bet jau stryjų tai visur atrodo su pirmu vaiku iskart tepiausi nuo stryjų bet niekas nepadėjo😏
Eliza88 parašė:
Avižinę košę bandysiu dabar rytais valgyti, girdėjau, kad palengvina
Sveikos damos , jau kelias dienas stebiu jūsų pokalbį. Pradėjau įtartinai keistai jaustis nuo pradžios savaitės du kart silpnumas buvo pilvo maudimas, pykinimas pora kartų ir didžiulė trauką sūriai valgyti. Silkės visa indelį sukapojau kurios nemėgstu realiai 🤣Žodžiu įtarimas kilo ant nėštumo. Mėnesinės už keturių dienų o nejautrus testukas jau parodė nėštumą 😘😘❤ nedrąsiai jungiuosi nes esu turėjusi kažkada ankstyvąji persileidimą , tai dar taip visai nedrąsiai jungiuosi ❤😘 kalbėjote apie metus man 29 tai bus mūsų trečias vaikutis 😘❤ labai tikiuosi ir viliuosi kad žirniukas prisitvirtins ❤

birželio5 parašė:
Avižinę košę bandysiu dabar rytais valgyti, girdėjau, kad palengvina![]()
Kasryt avižinę košę valgau, skaidulos tikrai padeda
105 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai