Meteora parašė:
Super!❤️
Lauksim jūsų dabar
Meteora parašė:
Super!❤️
Lauksim jūsų dabar
akinom23 parašė:
Merginos, gal kalbėjot su gydytojais, kada galima pradėti nėščiųjų mankštas? Jei iki nėštumo nebuvai sportuojanti. Arba kada galima pradėti į baseiną eiti paplaukio…
Dar daug musu cia nesulaukusios pirmo vizito 🫣
akinom23 parašė:
Merginos, gal kalbėjot su gydytojais, kada galima pradėti nėščiųjų mankštas? Jei iki nėštumo nebuvai sportuojanti. Arba kada galima pradėti į baseiną eiti paplaukio…
Man ginekologe isvis nepatare eiti i baseinus, sake daug visokiu bakteriju galima pasigauti baseine
bubblle18 parašė:
Dar daug musu cia nesulaukusios pirmo vizito 🫣
Nu jo, ir aš
Bet galvoju gal kalbėjot jau kas
Vivien parašė:
Man ginekologe isvis nepatare eiti i baseinus, sake daug visokiu bakteriju galima pasigauti baseine
Žinau, kad pirmam trimestre negalima. Bet kažin kaip vėliau
akinom23 parašė:
Man leido nuo to kai tik pastojau. Patikrino echo sako gali jai nera isskiru rudu,rausvu
akinom23 parašė:
Žinau, kad pirmam trimestre negalima. Bet kažin kaip vėliau![]()
Galima laisvai, jeigu nėra jokių galimo persileidimo simptomų, jaučiatės gerai ir keliaujat
donata.si parašė:
papasakokite apie persileidimą kas esate turėjusios... Kaip pasireiškia, koks jausmas ir t..t?
Kaip skaudzios menesines spazmai ir norisi vaistu nuo skausmo,pradeda tept svieziu krauju atsiranda dingsta atsiranda dingsta ir prasideda kazkurio momentu stipriai kraujuoti.(bet cia man taip buvo)
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai