Rufina parašė:
labai gražu, net nelabai verta kartoti, eikit echoskopiją draytis jau![]()
Turėjau du nesivystančius, vartoju papildomai progesterona.Pas gydytoja 14 d bus visi taškai sudėti.
Rufina parašė:
labai gražu, net nelabai verta kartoti, eikit echoskopiją draytis jau![]()
Turėjau du nesivystančius, vartoju papildomai progesterona.Pas gydytoja 14 d bus visi taškai sudėti.
grozisirestetika parašė:
Štai ir mano tyrimai, ryt kartosiu
Kokie gražūs skaičiukai! Kiek čia savaičių?
Vartotoja parašė:
Kokie gražūs skaičiukai! Kiek čia savaičių?
Mano ciklas 25 d, paskutinių mm diena rugpjūčio 4. Testa ryškiai teigiama užmačiau 12DPO, tai gaunasi neštumas 5 sav.
grozisirestetika parašė:
Mano ciklas 25 d, paskutinių mm diena rugpjūčio 4. Testa ryškiai teigiama užmačiau 12DPO, tai gaunasi neštumas 5 sav.
Man irgi paskutinės mm rugpjūčio 4, bet pas mane tik 565nmol/l šiai dienai.🥹 gal kas pakomentuotumet ar cia normalu?
Meteora parašė:
Man irgi paskutinės mm rugpjūčio 4, bet pas mane tik 565nmol/l šiai dienai.🥹 gal kas pakomentuotumet ar cia normalu?
Manau normalu, pas kiekvieną skirtingu laiku implantuojasi neštumas, skirtignai auga, normalu, kad ir skaičiai skirtingi, tam ir yra tokios plačios normos 🌹
Meteora parašė:
Taip normalu esme jusu asmeninis augimas
tas pats pas vienas 7 savaite jau sirdele o pas kitas tik 9 savaite atsiranda. As ir panikavau pradzioje kol supratau tiesiog pas visas ov skirtinga diena juk vyksta
organizmas skirtingas.
Meteora parašė:
Matavimo vienetai skirtingi dėl to ir painiava
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai