Vartotoja parašė:
Bandau skaičiuot ir vis pasimetu😄 jei penktadienį hcg buvo 104, tai šiandienos atsakymas apie 300 turėtų būti?
Gali but ir daugiau 🥰
Vartotoja parašė:
Bandau skaičiuot ir vis pasimetu😄 jei penktadienį hcg buvo 104, tai šiandienos atsakymas apie 300 turėtų būti?
Gali but ir daugiau 🥰
Vartotoja parašė:
Jei būtų 200 irgi būtų ok
Nes kas 48-72 val.dvigubėt turi
Vartotoja parašė:
kažkur
donata.si parašė:
O jūsų vyrai žino, kad laukiatės?
Oho koks keistas klausimas
aišku, kad žino! Ir neįsivaizduoju, kaip būtų galima tai slėpti. Nebent vaikas netyčia, o santykiai krizėje.
Jūsų nežino?
donata.si parašė:
Žino, abu labai laukėm to nėštumo, tai žvalgėsi vis į testus mano ir stebėjo ar tik nevaikštau laimingesnė
Keletą dienų kažkokai suirzusi buvau, tai sako- tau čia hormonai gal sukilo
Suprato greit
Aš dar vyrui nieko nesakiau turėjau du nesivystančius, pasidariau ryte kraujo tyrimus poryt kartosiu. Kol gydytoja nepatvirtins kad viskas ok tyliu.
Mūsų amžius yra kaip čia pasakius kritinis, tad reikia morališkai paruošti šiai žiniai. Numanau bus šokas o po to džiaugsmas.
akinom23 parašė:
Oho koks keistas klausimasaišku, kad žino! Ir neįsivaizduoju, kaip būtų galima tai slėpti. Nebent vaikas netyčia, o santykiai krizėje.
Kadangi viskas per IVF įvyko, tai be jo niekaip
Na kiek pastebėjau, kad kitos slepia ir tada siurprizą daro vyrams. Todėl ir klausiu. Aš ir norėčiau savajam kaip nors kitaip pranešt, kad va, turėsim lelių, o ne iš labarotorijos viskas sužinoma būtų
donata.si parašė:
Vos tik gavau pirmojo HCG atsakyma (buvo dar tik 11,6) - vyrui iteikiau graziai kaip dovana supakuota maikute su uzrasu "Tetis" is Kuckis 😄 Mums pirmas nestumas, labai abu laukem, tai vyras vis klausinejo kada ten mazdaug jau turi paaisketi ar laukiuos ar ne, tai net ir nebutu pavyke nuslept, jei ir buciau norejus 😄
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai