Tikniekamnesakyk parašė:
Po truputį ryškėja🙂 palaukit dar pora dienų ir kartokit testą 😊
Ačiū labai , neužilgo pakartosiu😇😊
Tikniekamnesakyk parašė:
Po truputį ryškėja🙂 palaukit dar pora dienų ir kartokit testą 😊
Ačiū labai , neužilgo pakartosiu😇😊
Noreciau kol kas irgi jungtis. Skaiciuoju nuo spalio 24 termina. Uz dvieju sav pas gydytoja laikas. Nestumo testas ryskus nuo praejusio sestadienio.
Viena beda, kad per pastarasias savaites apturejau didelius skausmus, biopsija su narkoze, labai emociskai sunkus laikas buvo belaukiant rezultato, nes piese jau vezio diagnoze. Simptomai laaabai ryskus. Antras nestumas. Su pirmu nieko nejauciau, o dabar viskas kas imanoma. Labai laukiu pas gydytoja patvirtinimo...ne kaip prasidejo, bet viliuosi baigsis puikiai. Juk kenciantiems dangus 😆
Sveikos. Aš taip pat po kraujo tyrimu, kurie rodo auganti nestuma, taciau jauciuosi nekaip 😕 savaite kai turejo prasideti menesines, prasidejo labai stiprus i menesiniu skausmus panasus spazmai, kurie buna i diena kelis kartus. Siandien buvau Santariskese padare tyrimus. Pagal menesines laukiuosi 5 sav. + 1d., echoskopu mate puslele, taciau sirdies plakimo dar nera, tad nepatvirtina nestumo. Gal kas turit panasius skausmus?
Camia parašė:
Sveikos. Aš taip pat po kraujo tyrimu, kurie rodo auganti nestuma, taciau jauciuosi nekaip 😕 savaite kai turejo prasideti menesines, prasidejo labai stiprus i menes…
Manau, kad tai normalu, gal tik skausmą kiekviena savaip suprantam, bet gimda auga, plečiasi, todėl ir skausmas jaučiasi, man taip pat vis paspazmuoja, ypač pirmas savaites, manau svarbu, kad neteplioja, nekraujuojat, tada iš kart pas gydytojus reikėtų
viskas gerai, po savaitės/dviejų jau ir širdelę girdės.
As irgi skaiciau, kad buna kurioms paspazmuoja, bet man tie spazmai tokie, kad ju metu net negaliu nieko daryti. Niekada panasaus skausmo nesu turejusi. Kol nezinojau dar, kad laukiuosi ir greitaja teko kviesti :/ na bet tikiuosi viskas bus gerai, gal organizmas kitaip reaguoja.
vivid parašė:
Manau, kad tai normalu, gal tik skausmą kiekviena savaip suprantam, bet gimda auga, plečiasi, todėl ir skausmas jaučiasi, man taip pat vis paspazmuoja, ypač pirmas …
Sveikos , mėnesines turėjau spalio 28 😊 susiduriu su stipriais pilvo apacios skausmais.. labai sitpriai diegia tempia atrodo.. buvau pas daktare mato maža puslyte, tai tik uzsfiksavo įtariama nėštumą ir daugiau net nepakonsultavo del ko man taip skauda. Labai tikiuosi kad pasitvirtins. Gal kuri dar irgi vargstate su pilvo maudimu? 🤯
Camia parašė:
Sveikos. Aš taip pat po kraujo tyrimu, kurie rodo auganti nestuma, taciau jauciuosi nekaip 😕 savaite kai turejo prasideti menesines, prasidejo labai stiprus i menes…
Siandien buvau pas savo ginekologe. Atkreipe demesi kad gali skaudeti sonas kazkuris labiau, nes pasirodo yra cistute, kuri gamina hormona vaisiui augti ar kazkas pan. Gal skausmai su tuo susije?
Lynx parašė:
Siandien buvau pas savo ginekologe. Atkreipe demesi kad gali skaudeti sonas kazkuris labiau, nes pasirodo yra cistute, kuri gamina hormona vaisiui augti ar kazkas p…
Sono man neskauda, skausmas labiau gimdoje, kaip per menesines, tik kur kas stipresnis, astresnis, o ir echoskopa siandien dare. Viliuosi, jog tiesiog organizmas taip reaguoja.
Adriancik parašė:
Blemba dabar galvoju ar aš ne per anksti užsirašiau vizitui pas gine...mm buvo lapkričio 6d paskutinės.o vizitas pas gine gruodžio 5d 🤔
Sveika tikrai per anskti, nelabai ka matys dar 🫣 as nuejau, nes turejau skausmus stiprius, ir pasake kad nieko beveik dar nesimato, ir tik itaria nestuma. 🫣
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai