Zivile2 parašė:
Sveiki ,+32 kg
Panasei kaip ir pas mane 😁 kas lėmė tokį svorį? Gal irgi labai tinstate?
Zivile2 parašė:
Sveiki ,+32 kg
Ievusiokas parašė:
Su pirmu buvau 30kg priaugus,bet visi nukrito , pas mane tik biski kojos kai buvo karsta patindavo
Zivile2 parašė:
Su pirmu buvau 30kg priaugus,bet visi nukrito , pas mane tik biski kojos kai buvo karsta patindavo
O per kiek laiko nukrito? Gal kažką darete? Keitėte mitybą?
UgNė J. parašė:
Kiek visos priaugot svorio šiuo metu? Aš jau 11kg ir jau darosi sunku puškuoti
Pradinis svoris buvo 65kg, pastojus numečiau iki 62kg, nes labai pykindavo pirmam trimestre, dabar jau 73kg sveriu. Jei skaičiuojant nuo numetimo, tai +11kg. 😅
DeimJ parašė:
Pradinis svoris buvo 65kg, pastojus numečiau iki 62kg, nes labai pykindavo pirmam trimestre, dabar jau 73kg sveriu. Jei skaičiuojant nuo numetimo, tai +11kg. 😅
Man šiandien endokrinologė sakė, kad skaičiuoti svorio prieaugį reikia nuo prieš nėštuminio svorio.
Ievusiokas parašė:
O per kiek laiko nukrito? Gal kažką darete? Keitėte mitybą?
Tikrai nepasakysiu tiksliai per kiek laiko ,bet zinau kad kai vaikui buvo metukai as buvau jau gryzus i savo buvusi svori ,nieko nedariau taip pat mitybos nekeičiau,kazko specialiai kad svoris nukristų nieko nedariau ,gal nukrito del to kad lauke ilgai vaikščiodavau plius visur eidavau pestute labai retai su masina kazkur vaziuodavom ,pas mane ir taip mažas svoris skaitosi iki nėštumo ,visada gyd klausdavo ar mesa valgau ,o as be mesos gyventi negaliu 😂ir kaloringa maista mėgstu bet svoris neaugdavo ,mano ugis 179 svoris 55 tai yra labai mažas cia iki nestumo.
Zivile2 parašė:
Tikrai nepasakysiu tiksliai per kiek laiko ,bet zinau kad kai vaikui buvo metukai as buvau jau gryzus i savo buvusi svori ,nieko nedariau taip pat mitybos nekeičiau…
Oho,na tikrai svoris prieš pastojant tikrai nebuvo didelis,o dar aukšta esat tai išvis jaučiu ne taip jau ir matosi 😅 aš tai pradėjau su 67kg, o dabar 98kg jau,na,bet tikiuosi, jog nukris greitai tas svoris,nes pas mane daugiausia tai skysčiai kaupiasi ir daktarai nieko padėt negali, kaip auga taip auga 🤷 bet jau jau nebe daug liko,tikiuosi susigrąžinti tą buvusį svorį, nors iki pavasario 😃 bet kaip bus taip, kažkaip nesuku sau galvos 😃
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai