2024.09.11 06:54 (prieš 1 m.)
Visoms mamoms istorija. Mano vyras padeda kiek gali, taciau del to jau jo beveik nematau, nes pirmaklasi vezioja i/is mokyklos ir i futbolo bureli tris kartus per sav. Tai grizta tik vakare ir zmogumi pradedu jaustis tik nuo penktadienio. Dar turime suni. Gyvename 3aukste be lifto. Vezima nusinesti su suniu praktiskai neimanoma i lauka, kol ratus nusinesi, suo "bliauti" ne savo balsu pradeda ir primele mazyle, na o tada su zviegiancia visus kaimynus gasdini. Ne gana to, perskaiciau visas knygas kaip vaika priziureti: tiek nestumo kalendoriu n kartu, tiek visus lankstukus ir knygutes - prisigalvojau, kad man hemarojus, atsinaujino kraujavimas, tai dar sugalvojau, kad man is plysusio oer gimdyma gimdos kaklelio kraujuoja vel ir siaip esu brokuota, kas kirpo ir del kirpimo tas hemarojus issivyste. Po keliu dienu isdrisau nuvaziuoti i ligonine, dar aisku prisigalvojau, kas sedziu su vaiku negaliu net viena i ligonine ar pas daktara nuvaziuoti bet kada, nes vyro nera, nera kas paziures. Taigi, ligonineje patikrino: sake viskas graziai gyja, gimdoje viskas issivale, kraujavimas turi nustoti, o hemarojaus pas mane tikrai nera ir kol kas reiktu nutraukti gelezies gerimas bent laikinai del viduriu uzketejimo. Isvada: neuzsidarykime mamos namuose ir neieskokime ligu kur ju nereikia