Aldona parašė:
Man mm 3d šendiena,bet nt baltas. Nžn net ka ir galvot jokių požymiu kad mm bus. Tik bkt 36.9
Bandykit hcg rytoj pasidaryt ir bus viskas aišku 🙂
Aldona parašė:
Man mm 3d šendiena,bet nt baltas. Nžn net ka ir galvot jokių požymiu kad mm bus. Tik bkt 36.9
Bandykit hcg rytoj pasidaryt ir bus viskas aišku 🙂
OrchidejaD parašė:
Sveikos! Jungiuos ir aš, tik kol kas su dar neaiškiu nėštumu 🙄 noriu paklausti ar kas nors iš Jūsų tikrinotės kraujo hcg augimą jau? Jei taip, tai kokie skaičiukai…
Sveika, man mm paskutinės buvo spalio 23d ir dariausi HCG praeitą savaitę tai pirmą kartą buvo 190, o antrą 650, bet iš simptomų realiai tik krūtinės skausmas ir viskas..
O Jūs dar galit bandyt pasikartot HCG ir progesteroną papildomai pasidaryt, bus žymiai aiškiau ☺️
agneam parašė:
Sveika, man mm paskutinės buvo spalio 23d ir dariausi HCG praeitą savaitę tai pirmą kartą buvo 190, o antrą 650, bet iš simptomų realiai tik krūtinės skausmas ir vi…
Man su pirmu tyrimu progesteronas buvo 44,o su antru- 26. Ginekologė sakė nebesidaryt progesterono, nes sakė neskirs progesterono papildomai, jei hcg nedvigubės 🤔 sakė, kad pagal skaičiukų augimą, scenarijus neaiškus ir jei tai drug būtų negimdyvinis, tai ji tik pakenktų skyrusi progesterono, nes augintų embrioną ne vietoj 😥 žodžiu dabar belieka tik laukt 🙏
O koks Jūsų ciklas? Kiek dienų vėluoja jau?
agneam parašė:
Sveika, man mm paskutinės buvo spalio 23d ir dariausi HCG praeitą savaitę tai pirmą kartą buvo 190, o antrą 650, bet iš simptomų realiai tik krūtinės skausmas ir vi…
Ir panasšu, kad skaičiai gražiai auga, su tuo labai sveikinu! 🥳❤️Mažylis puikiai auga 🥳🙏
OrchidejaD parašė:
Man su pirmu tyrimu progesteronas buvo 44,o su antru- 26. Ginekologė sakė nebesidaryt progesterono, nes sakė neskirs progesterono papildomai, jei hcg nedvigubės 🤔 s…
Pas mane ciklas gan reguliarus 26d, o jau vėluoja daugiau nei mėn, bet labiausiai kas nustebino tai kai buvau pas ginę ji pagal echo matė 4sav, o pagal kalendorių turėtų būt 6sav tai po poros sav vėl eisiu tikiuos kad viskas bus gerai 🙏. O dėl Jūsų tikiuos viskas bus gerai, dar viltis neprarasta 🫶
OrchidejaD parašė:
Ir panasšu, kad skaičiai gražiai auga, su tuo labai sveikinu! 🥳❤️Mažylis puikiai auga 🥳🙏
Ačiū, tikiuos ir aš kad viskas bus ir toliau gerai 🙏
agneam parašė:
Pas mane ciklas gan reguliarus 26d, o jau vėluoja daugiau nei mėn, bet labiausiai kas nustebino tai kai buvau pas ginę ji pagal echo matė 4sav, o pagal kalendorių t…
Ačiū labai! ❤️
O Jus ginekologė tikrino echoskopu ir matė puslytę?
Nes man gydytoja sakė, kad iki 1000hcg neverta žiūrėt, nes neįmanoma pamatyt... 🙄
OrchidejaD parašė:
Ačiū labai! ❤️
Gal mano ginė ne kokia jei netikrina dar? 🤔🙄
OrchidejaD parašė:
Ačiū labai! ❤️
Joo tikrino sako na pabandom pažiūrėt kas ten gero ir pamatė labai mini bet puslytė sako tikrai yra, kad viskas gimdoj, tik reikia daugiau palaukt kad geriau viskas matytųs 🙈
OrchidejaD parašė:
Sveikos! Jungiuos ir aš, tik kol kas su dar neaiškiu nėštumu 🙄 noriu paklausti ar kas nors iš Jūsų tikrinotės kraujo hcg augimą jau? Jei taip, tai kokie skaičiukai…
OrchidejaD parašė:
Gal mano ginė ne kokia jei netikrina dar? 🤔🙄
Aš tai mm diena pasidariau HCG ir daugiau neseksiu.
Parašiau gyd, tai man atrašė, kad po poros sav ateiti echoskopui, kai bus lygiai 6 sav, nes tada jau ir širdelė turėtų plakti. Ankščiau nėra ko eiti.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai