Andez7 parašė:
Sveikos, jungiuosi ir ašjau nuo penktadienio žinau, kad pastojau (4 nėštumo testai ir hcg tyrimas). Bet vis dar nesitiki
![]()
Aš sekmadieni pasidariau testa, teigiamas. Nors dsr labai mažai laiko. Skaičiuoklė rodo birželio 28d
Andez7 parašė:
Sveikos, jungiuosi ir ašjau nuo penktadienio žinau, kad pastojau (4 nėštumo testai ir hcg tyrimas). Bet vis dar nesitiki
![]()
Aš sekmadieni pasidariau testa, teigiamas. Nors dsr labai mažai laiko. Skaičiuoklė rodo birželio 28d
Katiniukeee parašė:
1.26 cm crl ziurekit, apacioje prie savaiciu. Neziurekit i didziausia skaiciu kur D raide pazymeta, ten kitko zymejimas
Ačiū už informaciją, žinosiu!
Gozkea parašė:
Na štai
o man rodo 25 dieną.
Įdomu kaip iš tikrųjų gausis.
Andez7 parašė:
Na štaio man rodo 25 dieną.
Įdomu kaip iš tikrųjų gausis.
Kada planuojat rašytis pas ginekologe?
Gozkea parašė:
Užsirašiau lapkričio 9 dienai. Nėra tikslo iškart lėkti, nes greičiausiai nieko nematys dar
Labutis 🖐 Vakar sužinojau, kad laukiuosi 🥰 Tai buvo visiškai netikėta žinia, nes bandėme kelis mėnesius, ir šį mėnesį mums pavyko 😲🥹🥰 !!!
Testą dariausi, nes vakar nesulaukiau mm , ir testas iš karto parodė ryškią juostelę. Tačiau nepatikėjau, nes nesitikėjau, kad jau pavyks 😀 Vykau į vaistinę antro testo, tik šį kartą skaitmeninio, jis parodė 2-3 sav., žinau, kad su vyru mylėjomės per vaisingas dienas 09.29 ir 09.30 dienomis , tada bus pavykę 🥰 

Stebuklaii parašė:
Labutis 🖐 Vakar sužinojau, kad laukiuosi 🥰 Tai buvo visiškai netikėta žinia, nes bandėme kelis mėnesius, ir šį mėnesį mums pavyko 😲🥹🥰 !!!
Simptomų nejaučiu. Ai tiesa, bet manau čia psichologija suveikė , bet kai vakar sužinojau apie nėštumą - tai einant miegoti kelis kartus sugėlė pilvo apačią, kai įprastai (staigiai) kėliausi 🙂
Ir vakar nuo ryto speneliai įdomiai jautėsi, tarsi kaistų prieš maitinimą
bet manau vėlgi tai tik sutapimas, nes ir anksčiau būdavo prieš ar per mm spenelių jausmas
Stebuklaii parašė:
Sveikinimai :)))
Aš šiandien taip pat pat pasidariau elektronini rodo 2-3 sav
Gozkea parašė:
Jau užsirašiau spalio 27🙂
Gozkea parašė:
Sveikinimai :)))
Aš šiandien taip pat pat pasidariau elektronini rodo 2-3 sav
Sveikinimai ir jums 🥰
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai