Kunarckrs parašė:
Jo viskas gerai gime 36 sav normaliai , dabar vaikui jau 4 metaio dabar va 31 ir kaklelis trumpas tas pats tai idomu ar istemsiu iki 36 sav nors jau gulejau KMUK…
O kai gimė 36 sav. dar į inkubatorių guldė mažylį?
Kunarckrs parašė:
Jo viskas gerai gime 36 sav normaliai , dabar vaikui jau 4 metaio dabar va 31 ir kaklelis trumpas tas pats tai idomu ar istemsiu iki 36 sav nors jau gulejau KMUK…
MelynasPaukstelis parašė:
Magni geriat? Padeda truputi nuo ketejimo dazno
Geriu, bet gal tik po nakties miego, ryte, buna maziau kietas. Bet pavaikstau 5 minutes ir vel kietas. Dabar jau su dirzu zaidziu, net iki virtuves eidama deduosi🙈 Tai kazkiek gelbsti. Dar pamiegojimai diena siek tiek padeda. Bet uz tai vakare ilgai negaliu uzmigti. Toks ilgokas, liudnas laiko stumimas. Gulet galiu tik ant soniuko, tai nei paskaitysi ka, nei paziuresi normaliai, tuoj galva apsisuka, akys pavargsta🙈 dar 4 savaites taip istempt ir butu super😃
DiDi9 parašė:
Ne nereikejo jau , tik buvo daug fototerapijos nes grlta buvo labai didele , tai gal iki 10 vis i tas šviesas guldydavo , toks kaip inkubatorius su šviesom bet ji man atvezdavo i palata
Bubukas parašė:
Tai kaip suprantu, man tą sausio 16d, kai daktarė užpildys viską, Sodroj pildyti prašymą dėl dekretinių ir viskas? Gausiu tuos pinigėlius už tą laiką ir viskas?
…
Spis pildo tik tos nėščiosios, kurioms nepriklauso dekretinė išmokos iš sodros.
Lindi parašė:
Sveikos ar pildyti prasyma del nga galiu po to, kai daktare israsys pazyma ir darbdavys nusius sodrai reikiamus duomenys ar tik po daktares?
Man daktarė supildė ir sako gali jau sodroj tvarkytis, tai aš grįžus namo ir užpildžiau prašymą
Lindi parašė:
Sveikos ar pildyti prasyma del nga galiu po to, kai daktare israsys pazyma ir darbdavys nusius sodrai reikiamus duomenys ar tik po daktares?
Iškart po gydytojos galit. Darbdavys informaciją apie nga irgi gaus tik tada, kai gydytoja supildys
Lindi parašė:
o kaip e.sveikatoje turi buti parasyta, kad isduota tas nga ?
nes matau tik tarp dokumentu kraujo atsakymus ikelus ir kad turejom pokalbi nuotol…
Eikit į sodrą ir ten pildant prašymą matysit, kad jau išduota🙂
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai