Pykčiūrna8 parašė:
Justeklp, kaip Jūs? Ar jau pagimdėte? Ar viskas gerai?
Taip! Viskas gerai!😊
Pykčiūrna8 parašė:
Justeklp, kaip Jūs? Ar jau pagimdėte? Ar viskas gerai?
Taip! Viskas gerai!😊
justeklp parašė:
Taip! Viskas gerai!😊
Nu labai smagu girdėt!🥰
Sinergija parašė:
Diskusija perkelta iš kitos temos
Jeigu reikia zibor galiu parduoti pigiau nuimtod dvi ampulės
Sveikos. Gal mūsų tarpe yra moterų,kurioms nustatyta V Leiden geno mutacija? 4 neštumas, iš jų vienas sėkmingas kolkas, turėjau du nesivystančius nėštumus, kai pradėjau ieškoti problemos, atrado Leidena..
Leidžiuosi ir aš Zibor kiekvieną dieną. Tiesą pasakius vidinis nerimas dėl nėštumo kamuoja nuolat, bet pasiryžimas didesnis.
Gal yra sėkmingų istorijų? 😇
9920916 parašė:
Jeigu reikia zibor galiu parduoti pigiau nuimtod dvi ampulės
O kokia kaina? Iki kada galioja? Ir kiek vienetų?
Happywife parašė:
O kokia kaina? Iki kada galioja? Ir kiek vienetų?
Parasykite man privačiai gryzusi namo ziuresiu
friendly parašė:
Sveika,
O kokį aspiriną ir kiek liepė gert? Mano panašūs Lupus atsakymai, liepė Abraitis ateit aptart dėl vaistų, bet... dingo! Atėjau į klinikas, bet pasakė, kad jis atseit išeina iš darbo, privačiai tose klinikose, kur dirbo, aš jo irgi neberandu, tai nebežinau, į ką kreiptis, kad kuo greičiau gaut tą gydymą, nes laikas bėga, o bamdyt rizikuot neapsimoka, jei tikrai tai lėmė nesivystančius...
justinelis parašė:
O kokį aspiriną ir kiek liepė gert? Mano panašūs Lupus atsakymai, liepė Abraitis ateit aptart dėl vaistų, bet... dingo! Atėjau į klinikas, bet pasakė, kad jis atsei…
O jei nepaslaptis kokie buvo lupus atsakymai?
Pykčiūrna8 parašė:
O jei nepaslaptis kokie buvo lupus atsakymai?
Pirmas tyrimas 1,21, antras jau 1,18, bet abraitis pasakė, kad kadangi ribinis atsakymas, reik ateit pas jį pakalbėt apie vaistus, nes telefonu negali. Nu ir dingo jis iš visur... Kas dar specializuojasi su AFS? man jau nervai nelaiko... Laikas bėga veltui
justinelis parašė:
O kokį aspiriną ir kiek liepė gert? Mano panašūs Lupus atsakymai, liepė Abraitis ateit aptart dėl vaistų, bet... dingo! Atėjau į klinikas, bet pasakė, kad jis atsei…
Man Abraitis skyrė 200mg, bet neseniai buvau pas Machtjevienę, tai ji nesutiko, kad reikia tiek daug miligramų gerti aspirino, ir sakė, kad maximali paros dozė su mano nepatvirtinta diagnoze turėtų būti 150mg.