aniad parašė:
jūs dar ir jaunesnė, bet matyt anksčiau senstat![]()
Nu man dar tik kova 28 bus nesijauciu sena, bet jei jau vyras taip sako tai turbūt taip ir yra
aniad parašė:
jūs dar ir jaunesnė, bet matyt anksčiau senstat![]()
Nu man dar tik kova 28 bus nesijauciu sena, bet jei jau vyras taip sako tai turbūt taip ir yra
aksominisrukas parašė:
Nu aš nežinau, man ir dabar tas pilvas milžiniškas atrodo, bet iš šono žmonės kitaip sako..
As pamenu kai sausinukuose jusu sita foto pamaciau tai soke buvau
nu ziauriai mazas ! Mano va 38 sav. 
nuga_noblese parašė:
As pamenu kai sausinukuose jusu sita foto pamaciau tai soke buvaunu ziauriai mazas ! Mano va 38 sav. bet labai nuo aprangos priklauso, kartais atrodo mazesnis,…
Kad nuo aprangos priklauso - tai tiesa. Bet netgi įtakos turi rytas - vakaras, gal net ir vaiko pozicija.
Dėl pojūčių, tai nė nežinau, pati ieškausi jų, atrodo, va va maudžia, gal jau kažkas vyks, laukiu laukiu, užlūžtu, atsibundu ar naktį į wc ar ryte jau ir vis dar tokia pat
Irgi atrodo, kad dar metus kitus panešiosiu
Bet vėlgi, man su dukra tas pats buvo, jokių paruošiamųjų, jokių požymių, kamščio ar pan.
Tiesiog atsibudau ryte su lengvais sąrėmiais ir tiek. Visą dieną lengvi sąrėmiai prabuvo, o naktį ir pagimdžiau, vandenis tik prieš stūmimą nuleido.
nuga_noblese parašė:
As pamenu kai sausinukuose jusu sita foto pamaciau tai soke buvaunu ziauriai mazas ! Mano va 38 sav. bet labai nuo aprangos priklauso, kartais atrodo mazesnis,…
Nedidukas ir jūsų pilvas, plius jūs dar kūdesnė matosi. Aš priaugau dafiga su šitu nėštumu, ot bus reikalas numest ...
aksominisrukas parašė:
Nedidukas ir jūsų pilvas, plius jūs dar kūdesnė matosi. Aš priaugau dafiga su šitu nėštumu, ot bus reikalas numest ...
As priaugau 25 kg..
aniad parašė:
aš su tokiu monstriuku važiavau gimdyt![]()
Nemažas nemažas, jau dabar man vargas atrodo, mutantas tas pilvas, tai turbūt su tokiu išvis nekilnojamas turtas pasidaryčiau
aksominisrukas parašė:
Nemažas nemažas, jau dabar man vargas atrodo, mutantas tas pilvas, tai turbūt su tokiu išvis nekilnojamas turtas pasidaryčiau![]()
man klinikose savaitgali visa liepe vaiksciot, tai kai iesejau po pusryciu grizau tik vakarienes, tai ir nuejau neblogai, bet nieko
nuga_noblese parašė:
As priaugau 25 kg..![]()
Aš tiek pat (nu plius minus, tiksliai nžn, bet kažkas tokio), bet tai gal aukšta jūs? Nes kojos kūdos matosi.... arba kur tada tas svoris? Nes aš kai ūgiu negaliu pasigirti, tai kaip begemotas... uch... leškos mano, tai kaip kiaulaitės prieš skerdimą jau.....
subinė tai irgi, tuoj šonu reiks pasisukt, kad per duris tilpčiau
aniad parašė:
man klinikose savaitgali visa liepe vaiksciot, tai kai iesejau po pusryciu grizau tik vakarienes, tai ir nuejau neblogai, bet nieko![]()
Man su šitu nėštumu sunku daug vaikščiot, gal kad darbas sėdimas jau ilgą laiką.. dabar į pabaigą tai padus paskausta, o ir pilvas iškart kietėt ima daugiau vaikštant, į wc ištisai norisi.. pirmas man lengvesnis nėštumas buvo, ten išvis laksčiau bile kaip ir bile kiek, dzin buvo
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai