aksominisrukas parašė:
Labukas visoms![]()
Oj koks didelis vyrukas, fainuolis
O mums tuoj 3 sav, kovojam su atsiradusiu berimu ant žanduku, varo i nevilti....
O šiandien i laukuti nelindom nes labai jau šalta atrodo
aksominisrukas parašė:
Labukas visoms![]()
Oj koks didelis vyrukas, fainuolis
O mums tuoj 3 sav, kovojam su atsiradusiu berimu ant žanduku, varo i nevilti....
O šiandien i laukuti nelindom nes labai jau šalta atrodo
Daiwootia parašė:
Oj koks didelis vyrukas, fainuolis![]()
Mum irgi būna dermatitas išlenda ant veiduko, panašu, kad kiaušinis netinka, bet nestipriai tik jei daugiau suvalgau
aksominisrukas parašė:
Mum irgi būna dermatitas išlenda ant veiduko, panašu, kad kiaušinis netinka, bet nestipriai tik jei daugiau suvalgau![]()
O aš jau atsisakiau pieno produktu ir kiaušiniu ir nevalgau nei riešutu nei šokolado... nepraeina...gal žuvis irgi netinka
Jau nebežinau ko dar atsisakyti...
Daiwootia parašė:
O aš jau atsisakiau pieno produktu ir kiaušiniu ir nevalgau nei riešutu nei šokolado... nepraeina...gal žuvis irgi netinka![]()
O gal net ne maistas? Gal skalbimo priemonės. Įmesk į asmeninę žinutę foto, gal pas mus panašių bėrimų buvo.
Daiwootia parašė:
Oj koks didelis vyrukas, fainuolis![]()
Aha,mano mažylis kai buvo labai buvo išbertas, bet bėrimas buvo hormoninis. Pasodomėkit gal ir jums. Tokie smulkūs taškeliai gal?
aniad parašė:
Aha,mano mažylis kai buvo labai buvo išbertas, bet bėrimas buvo hormoninis. Pasodomėkit gal ir jums. Tokie smulkūs taškeliai gal?
Ir tai gali būti, nes mažiukam būna, hormoninis iki 3 mėn praktiškai praeina. Mum buvo, bet daugiau pavieniai hormoniniai. O jau kai sualergizavo tai tokiu plėmuku gavosi.

Pagelbėjo kremukas biodermos atoderm baume
aksominisrukas parašė:
Ir tai gali būti, nes mažiukam būna, hormoninis iki 3 mėn praktiškai praeina. Mum buvo, bet daugiau pavieniai hormoniniai. O jau kai sualergizavo tai tokiu plėmuku …

Pas mus tokie raudoni taskeliai o viduj lyg baltas pulinukas....
Daiwootia parašė:
Pas mus tokie raudoni taskeliai o viduj lyg baltas pulinukas....
Tai čia jums hormoniniai. Šiaip išnyksta patys,bet galit au gyd ir pasitarti, gal kokį kremuką rekomenduos.
aksominisrukas parašė:
Labukas visoms![]()
Oi koks jau didelis fainuolis🥰 O man kuo toliau tuo sunkiau paskutinem dienom labai bloga, skrandį skauda o apie gaktikaulio skausmą išvis nenoriu kalbėt 🤦♀️ Laukiu eilės pas neurologa. Namuose remontas o aš vos vaikštau ir nervai ima dėl kiekvienos dulkeles jau vyras net dėmesio nekreip🤭😂😂
105 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai