Amajaa parašė:
Tai ir gerai, kad nesako, nekelia bereikalingo streso. Džiaugiuosi, kad dirba profesionaliai ir nesužinojau to.
Aš irgi tuo džiaugiuosi.
Antakalnio g. 57, VilniusAmajaa parašė:
Tai ir gerai, kad nesako, nekelia bereikalingo streso. Džiaugiuosi, kad dirba profesionaliai ir nesužinojau to.
Aš irgi tuo džiaugiuosi.
skarlete parašė:
Sveikos. Kurios gimdėte čia, gal galite rekomenduoti konkrečią akušerę, su kuria turėjote pozityvią gimdymo patirtį?
Evelina👌 nuostabi
Mažylė1 parašė:
Sveikos, sakykit ar priima šiuo metu pas gimdyves lankytojus tiek bendroje palatoje, tiek privačioje? Kokius ir kuriomis valandomis, jeigu priima, kuriam laikui? A…
Gimdžiau prieš 3 sav ir gulėjau privačioje palatoje, tai galėjo lankyti bet kokiu laiku, dėl bendrų neatsakysiu bet manau kad lankymo valandos yra tik nuo 17-19 val.
Sveikos, gal kas gimdėte Antakalnyje del sėdmenų primeigos? Man planinins CP 39 sav + 5 d., anksčiau laiko nebuvo. Gydytoja minėjo, jog jei pajusiu skausmą, ar retesnius judesius, vandenu nubegima, nedelsiant vykti i priemimą. Nes versis gimdos kaklelis, dubce zemiau ikris, tai gimdyti pati turesiu kojytem į priekinį. Dabar esu kaip ant adatų, bijau, kad anksčiau neprasidetu gimdymas, labai daug baisiu komplikacijos skaiciau, jog sukelia toks gimdymas 😩 Klausimas, ar kam buvo CP paskirtas beveik 40 sav? Ar spejote nuvykti i ligoninę, kad skubiai butu atliktas CP?..
sun1234 parašė:
Sveikos, gal kas gimdėte Antakalnyje del sėdmenų primeigos? Man planinins CP 39 sav + 5 d., anksčiau laiko nebuvo. Gydytoja minėjo, jog jei pajusiu skausmą, ar rete…
Cia laaabai individualu tie gimdymai. Net pas ta pacia moteri nebuna vienodu
Teoriskai zinoma galesit isnesiot iki 40sav ir ramiai padarys cp, bet praktiskai galit gimdyt bet kuria diena
sun1234 parašė:
Sveikos, gal kas gimdėte Antakalnyje del sėdmenų primeigos? Man planinins CP 39 sav + 5 d., anksčiau laiko nebuvo. Gydytoja minėjo, jog jei pajusiu skausmą, ar rete…
Man lygiai taip pat buvo - planinis CP 39+5 dėl sėdmenų pirmeigos. Nerimavau, kad toli važiuot iš kito miesto būtų, bet anksčiau laiko veikla neprasidėjo. Tačiau manęs neprigąsdino, sakė, kad daug moterų ir taip pagimdo, tai tiesiog esant reikalui skubėti į ligoninę ir pasitikėti medikais, kas vaikas gims sveikas
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai