2026.03.05 15:37 (prieš 1 mėn.)
Gruodis24 parašė:
Kokios gydytojų pavardės?
Jau buvo minėtos mano įraše, kur aprašyta mano gimdymo patirtis. Bet galiu trumpai paminėti ir vėl, nepakenks.
Peniciliną neprasidėjus aktyviai gimdymo veiklai (buvo streptokokas) paskyrė Šakys. Man jis buvo leidžiamas 3 paras nesant tam indikacijų ir ne pagal protokolą.
Gulint prieš gimdymą aplaidžiai dirbo Plevokienė (ir dar kita pavardė, kurios neprisimenu) - neatėjo visą parą net pavizituoti, nekalbu jau apie patikrinimą.
"Makaronus kabino" kad tuoj eisime gimdyti rezidentė Bučiūnaitė.
Moralą mums su vyru laukiant gimdyml valandą skaitė ir ant mūsų rėkė Motiejūnienė.
Kitų "dalyvių" pavardžių nežinau, nes ten NIEKAS neprisistato. Nori sužinoti pavardę turi arba klausti, arba googlinti pagal nuotrauką.
Gimdymą priėmė akušerė Jurgita ir gyd. Grybauskaitė. Nebuvo viskas išpuoselėta iki tobulybės, kaip čia kai kas rašė, kad jas glostė ir mylavo tarsi mamos, kad buvo nuostabiausia patirtis ir viskas rūžava ir gražu (kuo aš melabai išvis noriu tikėti, tokiais parašymais), tai to nebuvo toli gražu. Bet šios moterys lemiamu momentu savo šaltais nervais, tinkamai priimtais sprendimais ir atliktais veiksmais išgelbejo mano vaikeliui gyvybę. Už tai jaučiu dėkingumą, bet be sentimentalių saldžiu prisiminimų, nes iš esmės viskas buvo kraupu.