2026.10.01 19:07 (prieš 6 d.)
Aš su visai šviežia patirtim,tad pasidalinsiu
Liūdna,kad blogos istorijos nuskamba garsiai ir plačiai,o geros pasiliekamos sau,tad aš nepasiliksiu
Turėjau gimdyti Santarose,nes turėjau GD su insulinu.Nenorėjau dėl ten esančios apkrovos, privačių palatų trūkumo ir lankantis 36 nėštumo savaitę dėl gimdymo datos paskyrimo,patirtis buvo ne kokia,nors pirmąjį gimdžiau ten ir nieko nei labai blogo,nei labai gero nepatyriau. Taigi sužinojus,kad turiu teisę atsisakyti gimdyti trečio lygio ligoninėje taip ir padariau ir atvykau gimdymo sužadinimui į AGN. Galiu pasakyti tik tiek - pradedant slauge, baigiant gydytoju - visi buvo labai malonūs ir rūpestingi. Pasisekė,jog gimdžiau pas akušerę Anžela.Seku ją IG ir žinojau,jog patirtis bus super. Kita akušerė Rita (jei gerai pamenu) buvo labai padrąsinanti ir švelni,kai reikėjo liepdavo susiimti,kai kažkas pavykdavo - pagirdavo. Judėti ne tik,kad leido,bet ir skatino. Nors buvau prijungta prie lašelinės dėl lašinamo oksitocino, prisitaikė prie manęs ir leido sėdėti ant kamuolio iki kol pati norėjau. Naujagimių gydytoja irgi labai šauni.Privačią palatą gavome be problemų. Maistas kaip ir visur ligoninėse
Žodžiu,tik geriausi atsiliepimai. Džiaugiuosi savo sprendimu.Lengvų ir greitų gimdymų visoms!