lincikasster parašė:
aš čia esu ne vieną foto įkėlus, ir vistiek į uždarą grupę nepriėmė
Persistengia, merginos, persistengia.. Atrodo, kad čia aukso kalnus rodosi.. Atsiplaiduokit
Su tais nykščiavimais anoj grupėj irgi pamišimas kažkoks..
lincikasster parašė:
aš čia esu ne vieną foto įkėlus, ir vistiek į uždarą grupę nepriėmė
Persistengia, merginos, persistengia.. Atrodo, kad čia aukso kalnus rodosi.. Atsiplaiduokit
Su tais nykščiavimais anoj grupėj irgi pamišimas kažkoks..
Siai dienai esu gavusi tik 3 prekes. Kitu dar laukiu
www.aliexpress.com/snapshot/6049357747.html 
Suknele atrodo graziai, gal siek tiek trumpoka ir plona. Dydis atiko M į M. Atsiunte per 2sav.
www.aliexpress.com/snapshot/6038413559.html 
Baltinukai prastokos medziagos, bet patinka kaip atrodo. Dydis atiko M į M. Atsiunte per 10 dienu
www.aliexpress.com/snapshot/6038131862.html 

Prasausi i uzdara grupe. Desiu ka gavau su realiomis foto ir nuorodomis
soniqa parašė:
oho koks sujudimasnu visai smagu
as esu abiejose uzdarose grupese, prisipazinsiu ne viska nufotkinu ka gaunu
tiesiog kai laiko turiu tai fotki…
o yra dvi uždaros grupės?
nes aš tik vienoje
enziuke parašė:
Siai dienai esu gavusi tik 3 prekes. Kitu dar laukiu![]()
kaip tik siandien ta pirmaja suknele ziurejau, bet tas free bus man mazas
AinaAinute parašė:
o yra dvi uždaros grupės?nes aš tik vienoje
aha
viena yra kur foto tik o kita siaippanasi kaip sita, tik kad uzdara
soniqa parašė:
kaip tik siandien ta pirmaja suknele ziurejau, bet tas free bus man mazas![]()
Tikrai mazas, jus kiek atsimenu uz mane 3cm aukstesne, o man ta suknele vos uzpakali dengia, tai dabar nesioju kaip bliuskute ant dzinsu...
o jus kai gaunat lapeli kad yra paste siuntinys tai kas buna pazymeta ant lapelio? nes pas mane pazymeta kad korespondencijos siunta.. kodel ne pasto siuntinys? as dbr nelaukiu jokios korespondencijos is niekur tik prekiu is ali. aisku kai nuvarysiu pasiimt siuntiniu suzinosiu, tik jau pastas nebedirbs dbr
ale bais smalsu jau dbr kode cia taip pazymeta
Rūtelėlė parašė:
Persistengia, merginos, persistengia.. Atrodo, kad čia aukso kalnus rodosi.. AtsiplaiduokitSu tais nykščiavimais anoj grupėj irgi pamišimas kažkoks..
Tu to nunyksciavimo esmes gal nelabai supranti. Nyksti zemyn spaudziame todel, kad pasisleptu nereikalingas komentaras. Toks kaip "labai grazu" ar "ir as toki turiu"
gintarytee22 parašė:
o jus kai gaunat lapeli kad yra paste siuntinys tai kas buna pazymeta ant lapelio? nes pas mane pazymeta kad korespondencijos siunta.. kodel ne pasto siuntinys? as …
jeigu neregistruotas atėjo siuntinukas, tai gal taip ir pavadinta.juk nelauki didelių siuntinių tiktai?
17 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai