Angelas parašė:
Kol laukiate vizito... darykite vaikui atpalaiduojancius masaziukus, jei turite vonia eikite kartu i vonia leiskite vaikui daugiau atsipalaiduoti, vandenukas paded…
Ačiū už patarimus! Būtinai ❤
Angelas parašė:
Kol laukiate vizito... darykite vaikui atpalaiduojancius masaziukus, jei turite vonia eikite kartu i vonia leiskite vaikui daugiau atsipalaiduoti, vandenukas paded…
Ačiū už patarimus! Būtinai ❤
Justinajaru parašė:
Sveiki🙋♀️ Vis ieškau informacijos visur, bet noriu sutikti bendraminčių kurie su tuo susidūrė. Tai papasakosiu apie mus ❤️ Mums dabar 1,3 mėn nepasakysiu kuri mėne…
Papasakokit ką kita daktarė sakys. Mums 1.1 metukų, tai aprašytųbturbūt identiškai... o man kažkaip visad visoi ramu buvo..
Na man atrodo autizmas yra kompleksiskas
Justinajaru parašė:
Sveiki🙋♀️ Vis ieškau informacijos visur, bet noriu sutikti bendraminčių kurie su tuo susidūrė. Tai papasakosiu apie mus ❤️ Mums dabar 1,3 mėn nepasakysiu kuri mėne…
Na autizmas yra visas spektras sutrikimu, man keista, kaip neurologe vos paziurejus i vaika nustate autizmo pradzia.Siaip elementarius paliepimus, bet tikrai ne visus turetu jau suprasti tokio amziaus vaikas.Del vardo, tai televizorius pas jus neijungtas? Nes daznai kai per daug visokiu triuksmu, tada gali nereaguot vaikas, arba per daug vadinat meilybiniais zodeliais gal.O siaip pasitikrinkit, bus tikrai ramiau, nors ji dar maza
Rugsti.Citrina parašė:
Sveikos. Ir vėl aš. Kumščių gniaužynas ir rankos plasnojimas paaštrėjo. Vaikšto įsikibęs, netoli 9mėn jam. Kai šaukiu vardu reaguoja, bet jei kažką veikia neatsisuk…
Na vaikas kai uzsiemes dar ir toks maziukas tai normalu, kad nereaguoja.O tie plasnojimai kaip tik link metu turetu isnykti.Prasideda paprastai apie 6 men. taip vaikas isreiskia pozytyvias emocijas ir kai ismoksta vaiksciot, rodyt pirsciuku,baigias.Isitempimas gali but tonuso pasekme
Volunge parašė:
Papasakokit ką kita daktarė sakys. Mums 1.1 metukų, tai aprašytųbturbūt identiškai... o man kažkaip visad visoi ramu buvo..![]()
Sveiki o norėjau paklausti jūsų nesiuntė pas neurologa?
PositiveVibes parašė:
Nu nafig, mano irgi isitempia ir taip ausipalaiduoja staigiai ir surekia, ir rankom plasnoja...
Žinokit mano mergaitė kaip sudreba iškelia rankas prieš save, ir rankom taip maskatuoja kokia 10sec poto vel viskas gerai bet taip per dieną kokia 2-3 kartus. Man dėl to ir nepatiko gydytojos toks išsireiškimas iš karto paišo diagnoze 🤦♀️ Aš kažkaip galvoju gi ne visi vienodi pagal jų lenteles ar kažkokias skales. Mano pirmagime ir sėdėti anksčiau pradėjo ir vaikščioti o mažylė viską vėliau pradėjom vaikščioti tik 1,2 mėnesių tai manau tikrai nevelavom kaip mažytė buvo lankem manksteles 2 kursus kol neprasidėjo karantinas, dabar vėl eisime
Selee26 parašė:
Na man atrodo autizmas yra kompleksiskas
Taip žinokit televizorius pas mus nuo ryto iki vakaro veikia 🤔 nepagalvojau visai gal dėmesį tikrai iš blaško, aš net gydytojai sakiau, kad čia turbūt mano kaltė, nes iki metukų mes ją šaukdavome tai mažyte, tai lėlyte aš net būčiau nesunerimus, bet kaip ėjome skiepų gydytoja sako ar reaguoja į vardą va tada ir suglumau 🤦♀️
Justinajaru parašė:
Sveiki o norėjau paklausti jūsų nesiuntė pas neurologa?
Buvom, kai buvo 6 mėnesių gal, nes vartytis neskubėjo, garsų neleido, negugavo praktiškai.. bet tada sakė dar į ribas telpa, normalus vaikas, laukit. Na ir paskui pradėjo vartytis, ropoti, va dabar vaikščioti mokosi labai intensyviai, jau nueina po kelis metrus, tik išsigandusi laisvės sėda žemyn. Tada tie karantinai pas daktarę nebenuėjom, daugiau ir nebesiuntė. O ir man atrodė, kad vaikas normalizavosi. Į vardą atsisuka, aišku ne 100 procentų, jei daug kvietalioji arba iš pakvietimo nieko nebūna, tai pradeda neatsisukti. Knygutes varto, žiedą ant piramidės kartais užmauna, pirštuku į viską rodo, na tai ir atrodė man, kad viskas normalu čia.. reikės skiepų einant daktarės užklausti, nes kalbėti tai nekalba, na daug garsų leidžia labai, bet savo kalba. Aš matau, kad kiti metinukai gal labiau pažengę, bet maniškė man tikrai neatrodo labai nestandartas. Gal toks esminis keistumas tas, kad patekusi tarp daugiau naujų žmonių, vaikų kurį laiką būna apšalusi, labai viską stebi, mažai juda, atrodo nejauku jai. Bet po kokios valandos apsipranta ir eina įprastais reikalais užsiimti.
Volunge parašė:
Buvom, kai buvo 6 mėnesių gal, nes vartytis neskubėjo, garsų neleido, negugavo praktiškai.. bet tada sakė dar į ribas telpa, normalus vaikas, laukit. Na ir paskui p…
Na aš kažkaip apskritai galvoju, kad vaikas turi priprasti prie aplinkos iš pradžių aš pamenu net man nepatikdavo svetimi tai čia kaip pažiūrėsi keista, kad visus stato į kažkokius rėmus. Mūsų irgi ciauska savo kalba, žaizdama kartais kaip kažkas nepavyksta susinervina, bet manau čia irgi natūralu nes realiai pagal gydytojos pasakymus kaip turėtų būti tai ta vaikas vunderkindas turėtų būti na keista kažkaip 🤷♀️ Man va labai įdomu kokia nuomone bus Vilniuje Neurologės
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai