Grazvyda2 parašė:
Labutis Mum Snd pasake kad įtarė autizma nes yra bruožu tam tikru raidos mišrios sutrikimas Mum 5 metai Svarstome vesti toliau tirtis ar tikrai yra autizmas galite …
Manau butu dauiau pagalbos ir supratimo, mes Svedijoje, irgi 5 metai ir ka tik po diagnozes.kita savaite pirma karta turim laika rebilitacijoje, ziursum ka pasiulys. Ka pasiulys.As po sia dienai verkiu, nes nu kaip stipriai jis bijo svetimu zmoniu, salinasi,neisivaizduoju ka daryti...kaip pratinti.. bet seip skaito raso be problemu jau seniai... gabumu turi nesuvokiamu... dievo meldziu kad viskas butu gerai,vesiu visur kur tik siulys pagalba, tik man paciai panika paciai ka jam falima ko negalima, megsta kompiuteri ir as as vyro saukiu kad neduok, negalima ir perdetai stebiu, ir tai mane baigia issekinti kad norisi padet, o nezinai kaip, tai ir stresinies visada, man net buvo labai blogai, negalejau miegoti daug parų, tada pykino nes net apetitas dinges buvo, stresas visas mane suėdė, liudesys toks didelis, nenueidavau net i darba nes nepajegiau nevaliusi daug paru nemigusi...ieskojau raminamuju pirkti, bet nepadejo...po to po keleto menesiu praejo savaime... o visas gyvenimas dabar tik vaikas, jau nieko dziuginancio nebeliko ir viskas atrodo tas pats bus kaip bus. Man jis ormaliausias vaikas , tik kad labai bijo zmoniu ir ju vengia...