Gitamer parašė:
Kai viskas viduje aprims,siūlau ir jums pasidaryt. Jei yra galimybė. Mums šeimos gyd siuntimą išrašė darėmės nemokamai.
Ačiū bandysime ir mes
Visoms nėščiosioms rekomenduojama atlikti bent pirminius tyrimus, padedančius diagnozuoti Dauno sindromą, vyresnėms nei 35 m. - papildomus tyrimus. Skaityti
visą straipsnįGitamer parašė:
Kai viskas viduje aprims,siūlau ir jums pasidaryt. Jei yra galimybė. Mums šeimos gyd siuntimą išrašė darėmės nemokamai.
Ačiū bandysime ir mes
Sveikos, kraujo tyrimas del sindromų parodė 1:515 tikimybę Dauno sindromui. Genetike echo nemate nieko neiprasto, rauksle norm (1.6). Ar su tokiais skaičiais darėtės NIPT arba VVT? Man 30metu. Genetiniu ligu seimoje neturim. Atsisakiau tolimesniu tyrimu, bet dabar nesu pilnai rami, vis galvoju gal reikejo darytis NIPT del sventos ramybes. Gal kas patars ar pasidalins savo patirtimi?
Creddo parašė:
Sveikos, kraujo tyrimas del sindromų parodė 1:515 tikimybę Dauno sindromui. Genetike echo nemate nieko neiprasto, rauksle norm (1.6). Ar su tokiais skaičiais darėtė…
Pas mane buvo 1 prie 54. Ekoskopas viską rodė gerai. Dariausi vaisiaus vandenų tyrimą kuris patvirtino kad viskas gerai.
Evelina11 parašė:
Pas mane buvo 1 prie 54. Ekoskopas viską rodė gerai. Dariausi vaisiaus vandenų tyrimą kuris patvirtino kad viskas gerai.
Ačiū labai už pasidalintą patirtį. O aš niekaip nenusprendžiu ar NIPT darytis, nes daug kam ir jis klydo.. 😌🤷♀️
Creddo parašė:
Ačiū labai už pasidalintą patirtį. O aš niekaip nenusprendžiu ar NIPT darytis, nes daug kam ir jis klydo.. 😌🤷♀️
Na aš pasirinkau vaisiaus vandenų tyrimą nes jis neklysta 99 proc.
Evelina11 parašė:
Na aš pasirinkau vaisiaus vandenų tyrimą nes jis neklysta 99 proc.
Bet labai gasdina tas procentas persileidimo.. o VVT kompensuojamas?
Creddo parašė:
Nuo 35 metu taip ar jei yra rizika. Niuansų nežinau. Pati dvejojau kad gal geriau nipt mokamai pasidaryt bet genetike įkalbėjo vvs
Creddo parašė:
Su tokiais skaičiais jums tikrai nekompensuos . Jei gerai pamenu VVT siunčia tik nuo 250 su DS rizika .
Man su priešpaskutiniu nėštumu DS rizka buvo 1:50 , po VVT nepasitvirtino . Su paskutiniu nėštumu buvo 1:218 , genetikė net nebedavė siuntimo tolesniems tyrimams .
Avonuke parašė:
Su tokiais skaičiais jums tikrai nekompensuos . Jei gerai pamenu VVT siunčia tik nuo 250 su DS rizika .
Tai gal ir nereikia man tų tyminų 😌 gal kažkaip nusiraminsiu. Šiaip net negalvojau po šių skaičių apie tyrimus, bet pradėjau skaityt forumus ir istorijas ir išsigandau 😌🤦♀️
Sveikos einu iš proto,pasidariau prisca tyrims atejo atsakimas kad rizikos grupei del D.S 🙈 nuejau pas genetikus sako kad nera didele tikimybe sunku suvokti man tuos skaičius,bet pasiule pasidaryt vvt aisku as jy pasidariau bet lb neramu ir baisu laukti atsskimu,gal kuri nusimanot geriau ir pakomentuotu 🙏
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai