2024.07.09 03:11 (prieš 1 m.)
Sveikos.perskaiciau visą temą. Ir visoms naujokėms siūlau padaryti tą patį. Daug atsakymų, daug patirčių. Labai daug palaikymo.....
Man 36 metai. Visada norėjau vaikų. Savo
sąskaitoje turiu sveiką sūnų,
vieną dvynukų persileidimą, du nesivystančius ir šį , greičiausiai gerai nesibaigsiantį nėštumą.
Iki praeitos savaitės jaučiausi puikiai, ėjosi neblogai, tyrimai geri, nepykino, nevėmiau, laikas bėgo.
Liepos 4 ėjau laiminga pas genetikus Kauno klinikose. Sunkiai susigaudziau taloną.Darant ECHO pamurmėjau kad keistas vaiko veidas, kitoks nei pirmojo sūnaus. Tai gydytojas iškart ir sako, kadangi pati matote, tai greičiausiai nieko gero nebus. Išvada patologija. Viskas veikia. Širdis , visi organai, kraujotaką, piršteliai. Tik mano mažylis neturi veiduko. Neturi nosies kaulo, nėra lūpų, smakro.raukslė virš 3. Įtarė Ds su papildomu apsigimimu. Iškart užregistravo vvt. Viskas sviezia .ašaros nenudziuvusios. Grįžus daug skaičiau internete. Čia .visur kur įmanoma. Pasidomejau apie tolimesnius tyrimus , apie abortą, nes kad ir kaip ilgai lauktas ir planuotas dar prieš pastojant žinojau kad negimdysiu, nes matau aplinkoje daug neįgaliųjų ir su Ds. Kai tai tavo vaikas taip tu jį myli, na bet nėra tos tikros laimės tam vaikučiui, kas juo rūpinsis po manęs? Mano pirmas vaikas? Nenoriu jam tokios naštos.
Daug skaičiau apie vvt. Bijau skausmo aišku, nes man visada viskas skauda, bet dar bijau pradelst. Dbr esu nuraminta, kad išvalymus daro iki 22 .laiko dar kaip ir yra.
Snd paskambino su kraujo tyrimais
DS 1:1
Vvt liepos 17.
Bijau ir išvalymo, esu patyrus misaprostolio tablecių veikimą po persileidimo, kai reikėjo į metalinį basoną"išstumti" kūnelius su stuburėliais Tikiuosi viskas praeis lengvai ir greitai. Šiai vasarai turiu tik 5 dienas atostogų, tikėjausi sūnų nuvežti prie jūros, o ne, kad jis pastoviai matytų mano ašarų jūras....
P.s. labai labai uzjauciu netekusias savo mažylių. Labai . Kai kurias istorijas liejau ašaras skaitydama. Labai gaila, dėl jūsų patircių.