OdeMock parašė:
Sutinku, bet kai kaklelis 16mm jo ir nelabai rekomenduoja normalūs spec. Nes didėja persileidimo rizika...
Prie jo čia kaklelis? Duria per pilvo sieną
Visoms nėščiosioms rekomenduojama atlikti bent pirminius tyrimus, padedančius diagnozuoti Dauno sindromą, vyresnėms nei 35 m. - papildomus tyrimus. Skaityti
visą straipsnįOdeMock parašė:
Sutinku, bet kai kaklelis 16mm jo ir nelabai rekomenduoja normalūs spec. Nes didėja persileidimo rizika...
adriuke parašė:
Nes trumpas kaklelis dar padidina riziką persileisti
OdeMock parašė:
Nes trumpas kaklelis dar padidina riziką persileisti
Man labai patiko genetikea žodžiai: jau geriau išsitirti ir žinoti tiesą, paruošti tam visus artimuosius,nei gyventi nežinioje. Rizika persileidimo yra visada didesnė,kai vaisiui yra kažkoks negerumas, kad ir tas pats ds.
Sveikos, lygiai prieš metus prieš pat šventes gavau atsakyma priscos 1:125, laikotarpis tikrai liūdnokas buvo, forume praskaityta išnaršyta visa info.. darytas vvt paneigė DS, ačiū dievui gimė sveikas berniukas ir šios šventės pačios nuostabiausios, net nupurto prisiminus visą tą laikotarpį, bet noriu padėkot čia esančiom kurios pasidalino savo patirtim tikrai jūsų istorijos suteikė daug vilties✨
audreyy parašė:
Sveikos, lygiai prieš metus prieš pat šventes gavau atsakyma priscos 1:125, laikotarpis tikrai liūdnokas buvo, forume praskaityta išnaršyta visa info.. darytas vvt …
O daromas vvt su adata per pilvo sieną?
Man apskritai tas moterų gąsdinimas... tai labai kvepia pasipelnymu iš mūsų kišenės. Nes nei tie nipt nenusako 100, nei prisca.
TheVi parašė:
O daromas vvt su adata per pilvo sieną?
Man apskritai tas moterų gąsdinimas... tai labai kvepia pasipelnymu iš mūsų kišenė…
Prisca yra nemokamas.
laubur parašė:
Prisca yra nemokamas.
Aš kalbu apie tyrimo patikimumą, nenusako 100%.
Kiekvienur skirtingai dėl kainų.
TheVi parašė:
Aš kalbu apie tyrimo patikimumą, nenusako 100%.
Kiekvienur skirtingai dėl kainų.
Tik vvt ir gaureliu tyrimas pasako 100%
laubur parašė:
Tik vvt ir gaureliu tyrimas pasako 100%
Va tik nežinau kuria saugiausias. Nes dėl vvt girdėjau įvairių nuomonių ir skaičiau straipsnių mokslinių. Tai nebent extra atveju darytis, jei nebijai persileidimo.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai