Pukinee parašė:
Vaisiaus vandenu tyrimo nedarys?
Nzn , genetika man dar neskambino nors žadėjo, atsakymus radau e sveikatoj . Bandysiu pati jai skambintis. O vvt tikslesnis?
Visoms nėščiosioms rekomenduojama atlikti bent pirminius tyrimus, padedančius diagnozuoti Dauno sindromą, vyresnėms nei 35 m. - papildomus tyrimus. Skaityti
visą straipsnįPukinee parašė:
Vaisiaus vandenu tyrimo nedarys?
Nzn , genetika man dar neskambino nors žadėjo, atsakymus radau e sveikatoj . Bandysiu pati jai skambintis. O vvt tikslesnis?
Ligitukas333 parašė:
Na jis tiksliausias is visu tyrimu
Ligitukas333 parašė:
Šis tyrimas toks pats tikslus kaip ir VVT net atliekamas taip pat ,tik kad ankščiau.
Sweet parašė:
Šis tyrimas toks pats tikslus kaip ir VVT net atliekamas taip pat ,tik kad ankščiau.
vvt paklaida 1%, o gb 2%. Na tikrai vieno procento skirtumas nėra toks didelis, kad sakyti, kad vvt patikimas, o gb jau nepatikimas
Ačiū labai už atsakymus . Susiskambinau su genetike tai sius dar tirti kažkur i užsieni ta medžiaga, po 10 dienų atsakymas. Na o jei gerai viskas ir ten bus tada jau mane stebes jie pas save genetikos centre. Labai labai pergyvenu, kažkaip nesitikiu nieko gero . Labai bijau kad ko nepraleistų, nenoriu nei kad būsimas vaikelis mūsų kentėtų nei kad mūsų šeima.😪
LaMona parašė:
vvt paklaida 1%, o gb 2%. Na tikrai vieno procento skirtumas nėra toks didelis, kad sakyti, kad vvt patikimas, o gb jau nepatikimas
Benusiene uztikrino kad vvt dauno sindromui yra 100 proc. Ar esate girdejus kad ka apviltu?
Pukinee parašė:
Benusiene uztikrino kad vvt dauno sindromui yra 100 proc. Ar esate girdejus kad ka apviltu?
tikrai nesu girdėjusi, kad vvt, jei kariotipus tyrė, ką nors apgautų. Dabar tik turiu dokumentus kuriuose teigiama, kad prie tam tikrų rezultatų darant vvt kariotipų tyrimas nepriklauso, o tas vvt tyrimas, kur per kelias ats būna, to ir ano, to ir kito netodo. Dėl gb esu girdėjusi istoriją, kad po gerų ats gimė vaikas su ds, nes placenta kitą dnr turėjo
LaMona parašė:
tikrai nesu girdėjusi, kad vvt, jei kariotipus tyrė, ką nors apgautų. Dabar tik turiu dokumentus kuriuose teigiama, kad prie tam tikrų rezultatų darant vvt karioti…
Tfu, jau isigandau 😁
Man dare kariotipus, bet manau dauguma daro +kariotipa 🙂
Ligitukas333 parašė:
Sveikos, man išmatavo sprando rauksle 5,4, tada atliko gaureliu biopsija, atsakymas atėjo geras. Dabar pergyvenu dėl tos sprando rauksles? Ar kam buvo panašiai? Ar …
Mūsų atveju didelė sprando raukšlė indikavo, kad kažkas vyksta negerai, tačiau tik 18-20 echoskopo metu aptiko lokalią patologiją (su galimai kažkokiu geniniu sutrikimu, kuris nebuvo ptvirtintas net histologinio tyrimo metu). Iki to iš gaurelių biopsijos atliekami tyrimai viską atmesdavo.
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai