Ožiaragis parašė:
nuo natūralių gal ne bet nuo tų visokių išmirkytų tai manau nėra nauda![]()
Nu mes valgom tin naminius lasinius niekur ju tevai nemirso,tik druskyte pipiriukas ir cesnakas
Ožiaragis parašė:
nuo natūralių gal ne bet nuo tų visokių išmirkytų tai manau nėra nauda![]()
Nu mes valgom tin naminius lasinius niekur ju tevai nemirso,tik druskyte pipiriukas ir cesnakas
yammy_mummy parašė:
aciu, nevalgysiuMan tiesiog tai neskanu
Apskritai stengiuosi kiaulienos vengti, nes ziniu per daug turiu is vyro
![]()
Prasom ir su mumis pasidalinti ziniomis
filka parašė:
jo jo kiaulenos negalima, vistu irgi negalima nes ant hormonu išauginti tai ka tada valgyti?
Vista gali tik skuros negalima,valgyk balta mesa,kiek menu sparneliu negalima irgi.
vaidluka parašė:
Vista gali tik skuros negalima,valgyk balta mesa,kiek menu sparneliu negalima irgi.
tai kad galima tai zinau bet sakau kad jai i viska ziuresim tai ir jos negalima,
pazistu toki vyriški kuris labai daznai valge vištiena ,vos nekasdien po gero pusmecio pradejo krūtis augti itare jau ir vieži o pasirodo (po operacijos biopsija) kad nuo vištienos nes kaip sake išaugintos vistos ant hormonu,
filka parašė:
tai kad galima tai zinau bet sakau kad jai i viska ziuresim tai ir jos negalima,
pazistu toki vyriški kuris labai daznai valge vištiena ,vos nekasdien po gero pusmecio pradejo krūtis augti itare jau ir vieži o pasirodo (po operacijos biopsija) kad nuo vištienos nes kaip sake išaugintos vistos ant hormonu,
Nu zinok neitiketina
Mano vyras vista valge gal kokia puse metu nes kudinosi,bet krutys neuzaugo
vaidluka parašė:
Nu zinok neitiketina![]()
Mano vyras vista valge gal kokia puse metu nes kudinosi,bet krutys neuzaugo![]()
tai matyt dar ir nuo organizmo priklauso, nes man tai irgi keista buvo.
filka parašė:
jo jo kiaulenos negalima, vistu irgi negalima nes ant hormonu išauginti tai ka tada valgyti?
as ne is fizines prasmes ziuriu, bet va del tokiu kategoriskumu niekad ir nerasau apie tai, kas galima, kas ne
Tiesiog kiekvienas atsirenkam kas kam tinka ir patinka
O ir nepersu savo nuomones, nes kiekvienas esame atsakingas tik uz save
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai