Rabu parašė:
Sveikos dvynuku mamytėsaš noriu būti Jūsų gretose...sužinojau , kad pas mane taip pat gyvena du ar dvi ir gyvena viename namukyje tai bus identiški...šiuo metu man 12 savaičių, bet esu pilna nerimo
![]()
sweika prisijungus
Rabu parašė:
Sveikos dvynuku mamytėsaš noriu būti Jūsų gretose...sužinojau , kad pas mane taip pat gyvena du ar dvi ir gyvena viename namukyje tai bus identiški...šiuo metu man 12 savaičių, bet esu pilna nerimo
![]()
sweika prisijungus
ingrida.i. parašė:
sveikosnorejau paklausti kokie buna tie paruosiemieji saremiai?
kazko keistai jauciuosi,paryciais kazkaip maude pilva,sukietedavo ir vel atleisdavo.neramu...
![]()
Gali buti kad gimda placiasi
Bet paskambink gydytojai, tau tiksliai pasakyk ka daryti ir kas tai ;)
laimytek parašė:
Gali buti kad gimda placiasi![]()
Bet paskambink gydytojai, tau tiksliai pasakyk ka daryti ir kas tai ;)
tai kad gyvenu uk,ir nelabai kam ce rupi.sako normalu.ketvirtadieni turesiu skana,paklausiu daktares.
ingrida.i. parašė:
tai kad gyvenu uk,ir nelabai kam ce rupi.sako normalu.ketvirtadieni turesiu skana,paklausiu daktares.![]()
Na joooo, ne kas tada...
Mano sesuo irgi siaures airijoje gyvena, bet ja rupinosi nes jos vyras vietinis, tai visus ant nagu state...
laimytek parašė:
Man budavo skausmeliai tokie tarsi noreciau prasisketus vaiskcioti, tarsi kiausini desiu, sake gimda pleciasi, taip ir turi buti...![]()
laimytek parašė:
Man budavo skausmeliai tokie tarsi noreciau prasisketus vaiskcioti, tarsi kiausini desiu, sake gimda pleciasi, taip ir turi buti...![]()
tikiuosi kad taip ir yra man
nes gimdyt dar butu labai ankstoka
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai