RMel parašė:
Mano abu gimdymai su skatinamaisiais. Tai pirmas gimdymas truko 12h nuo suleidimo(atsidarymo nebuvo), o dvynes tai po 4h pagimdžiau(atsidarymas 5cm jau buvo)
O nuo keliu sav jau nebereikia inkubatoriaus? Jei iki 37,tai jau neisvengiama?
RMel parašė:
Mano abu gimdymai su skatinamaisiais. Tai pirmas gimdymas truko 12h nuo suleidimo(atsidarymo nebuvo), o dvynes tai po 4h pagimdžiau(atsidarymas 5cm jau buvo)
O nuo keliu sav jau nebereikia inkubatoriaus? Jei iki 37,tai jau neisvengiama?
Rineta parašė:
O nuo keliu sav jau nebereikia inkubatoriaus? Jei iki 37,tai jau neisvengiama?![]()
nežinau, mano dvynės gimė 39sav. Nesusidūriau su inkubatoriais. Kartu gimdė mamytė 36sav, tai vaikučiai gimė po 3kg, tai neguldė inkubatoriuj.
RMel parašė:
nežinau, mano dvynės gimė 39sav. Nesusidūriau su inkubatoriais. Kartu gimdė mamytė 36sav, tai vaikučiai gimė po 3kg, tai neguldė inkubatoriuj.
o kur gimdei dvynes?
diliara parašė:
o kur gimdei dvynes?
šiauliuose.
RMel parašė:
Tai 36sav, tai vaikas jau didelis, nieks tokiu neguldo, nebent del sveikatos problemu...
RMel parašė:
Anksčiau daugiau miegodavoAš per tą laiką daug ką nuveikdavau
O dabar visur pilna
Nu vieną pasodinu ir žinau, kad ten ir rasiu, bet kitą pasodinu, tai žinau kad už 5min ten jos jau neberasiu
Jau ir brolis pylos sesėms duoda : nelysk, čia mano, neimk
![]()
Kaip pilvo pakietėjimai? Liovėsi?![]()
ne vis dar draugauju su kietejimais... is po nakties buna labai kietas. vakar lb daug vaiskciot teko tai visa diena kietut kietutelis buvo, net retsykiais su skausmeliais, na bet viska nurasiau kad per daug ta diena prisivaiksciojua....
laimytek parašė:
Ar tikrai tavo vyras istvers su vaikais?![]()
Maniskis tai pasakes kad negaletu, kai pamato oziukus
![]()
oj jis lb iniciatyva rodo jis lb nori
manau jis isisvaizduoja kad cia su tais vaikais taaaip paprasta
Sveikos mamytes! Kaip jusu mazyliai susitvarke su laiko pakeitimu? As labai bijojau, kad mano mazosios issimus is grafiko. Jos susitvarke labai puikiai. Pries nakties miega mes padarem papildoma poguli ir istraukem iki reikiamo laiko. Siandien ryte taip pat pabudo kaip ir iprastai.
Dovile__ parašė:
oj jis lb iniciatyva rodo jis lb norimanau jis isisvaizduoja kad cia su tais vaikais taaaip paprasta
![]()
Na paziuresim
Na gal... visokiu vyru buna...
Nors ne vieno nepazystu, kuris istvertu su vaikais ilgai ypac kai jie rekia
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai