kotusiukas parašė:
Dar syki kreipiuos į Jus. Ar kuriai po laparoskopijos metu gautos narkozes pasireiske kokie pozymiai? Praejo trys sav kojas kasausi kaip nesveika nuo tos dienos kai…
Nieko panasaus net girdejus nesu...
kotusiukas parašė:
Dar syki kreipiuos į Jus. Ar kuriai po laparoskopijos metu gautos narkozes pasireiske kokie pozymiai? Praejo trys sav kojas kasausi kaip nesveika nuo tos dienos kai…
Nieko panasaus net girdejus nesu...
kotusiukas parašė:
Sveikos gal kuri geriate Jadvygos žoles endometriozei gydyti?
Aš geriu kažkokia arbatą pakelyje, endo slopinti. Skonis šlykštus tamsiai rusvos spalvos. Skonis kaip šviežių skustų mirkytų savaite bulvių
Pavadinimo nežinau nes gydytoja nesakė ji pati iš savo rankų man arbatos pakelius padavė nemokamai, sakė kad gal padės dėl endo. Kol kas kartu su kitais vaistais visai neblogai suveikė. Skyrė gydytoja iš rygos
Sveikos. Trumpai ir aiškiai papasakosiu. Padarė echo ir nustatė endometrioze. Ar turėjo man daryti kažkokių tyrimus? Ar pati turiu eiti ir darytis juos iš savo kišenės, jei to noriu? Ar geriau eiti pas kitą ginekologę privačiai, kad ištirtų viską ir išoperuotų? Papasakokit man prašau, kaip viskas turi būti?
Garela221 parašė:
Sveikos. Trumpai ir aiškiai papasakosiu. Padarė echo ir nustatė endometrioze. Ar turėjo man daryti kažkokių tyrimus? Ar pati turiu eiti ir darytis juos iš savo kiše…
Sveika realiai per echo tik itaria o kad isitikinti reikia atlikti lp ir patvirtinti nustatyti st. Ir paskui gydyti. Manau gali israsyti siuntima pasidaryti as kai dariau privaciai pati uzsirasiau ir padare.
Garela221 parašė:
Sveikos. Trumpai ir aiškiai papasakosiu. Padarė echo ir nustatė endometrioze. Ar turėjo man daryti kažkokių tyrimus? Ar pati turiu eiti ir darytis juos iš savo kiše…
Paprašyk ginekoge siuntimo pas aukštesnio lygio ginekologą. Su kuriuo suderinusi laparoskopija operaciją, kad nustatyti ar tikria yra endo ir kokia stadija. Toliau prikusys ką norėsi daryti. Ar pastoti ar stabdyti endo. Aišku dar priklauso kokia stadija. O šiaip aukštesnio lygio ginekogas aiškins viską ką reikės daryti
kotusiukas parašė:
Sveikos gal kuri geriate Jadvygos žoles endometriozei gydyti?
Geriu 11 nr.🙂 Kolkas poveikio nezinau🙂 siaip nera slyksti, galima gert😁
muljere parašė:
Pas ka geriausiai operuotis jei reikia salinti kiausintaki del endometriozes...Gal kas privaciai isoperuotu gal zinot? miestas nesvarbus...
As operavausi pas Ziobaka Vilniuj.
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai