muljere parašė:
Pas ka geriausiai operuotis jei reikia salinti kiausintaki del endometriozes...Gal kas privaciai isoperuotu gal zinot? miestas nesvarbus...
Ališauskas Jonas, arba Mečejus... Vilnius
muljere parašė:
Pas ka geriausiai operuotis jei reikia salinti kiausintaki del endometriozes...Gal kas privaciai isoperuotu gal zinot? miestas nesvarbus...
Julia336 parašė:
As operavausi pas Ziobaka Vilniuj.
As taip pat pas ji.
muljere parašė:
Galit nueiti privaciai pas Mečėju, Vilnius pasikonsultuoti o operacijai tuomet pas ji uzsirasyti i ligonine.
Missandei parašė:
Labas Missandei
Kai pastojai ar vartojai kąnors papildomai dėl endo?
visdarlaukianti parašė:
Labas Missandei![]()
Kai pastojai ar vartojai kąnors papildomai dėl endo?![]()
labas
žinok... čia iš tų istorijų tikriausiai, kur labiausiai pyktis ima... “kai mažiausiai tikiesi”. tiesiog pernai pasakė, kad dar gimdoj mioma yra, tai negana endo, bet dar ir dėl miomos reikia antros operacijos, nes su ja tiesiog neįmanoma pastot. Tai iš tos nevilties mečiau daktarus, po pusmečio įsigijau katę
sakiau būsiu mother of cats :)) bet va rugsėjui buvau užsirašius ivf.
Ir nu ką .. netyčiukas. Visiškas šokas... abejoju, kad nd per ov net buvo... sirgau, paskui pykomės ir pan.
Nedariau visiškai nieko, vitaminų nevartoju gal pusantrų metų.. pasirodo ir tos miomos gimdoj nėra. Laimėjom loterijoi ir tiek... 🤷♀️ Pasirodo stebūklų būna, po 6 metų... 3 metai po lp.
Missandei parašė:
![]()
labas
žinok... čia iš tų istorijų tikriausiai, kur labiausiai pyktis ima... “kai mažiausiai tikiesi”. tiesiog pernai pasakė, kad dar …
Tobula tavo istorija
o prg netyrei kai sužinojai, kad pastojai?
Beje, jau buvai 12 sav echo?
visdarlaukianti parašė:
Tobula tavo istorijao prg netyrei kai sužinojai, kad pastojai?
Tyriau viską 😂 PRG ant apatinės ribos, tai vartojau papildomai, tyriausi dėl krešumo, lyg ok. Ir skydliaukę, tai tth buvo pakilęs, paskui susinormalizavo, bet kadangi šokinėjo, tai stebi, nes gali būti lėtinis uždegimas. Kolkas viskas ok.
12 sav echo kitą sav, taip pat dariausi NIPT tai pirmadienį ats. Žodžiu kita savaitė pati svarbiausia. Gal jau galėsiu leisti sau dźiaugtis
Istorija, kur sakiau man taip niekad nebus. O jei kas nors sakydavo, kad taigi viskas bus gerai 😂 tai brr... bet pasirodo tikrai visko gyvenime būna... paskutinį kat matėmės 11 sav, tai su rankytėm, kojytėm ir nosyte
labai laukiu kitos savaitės
Missandei parašė:
Tyriau viską 😂 PRG ant apatinės ribos, tai vartojau papildomai, tyriausi dėl krešumo, lyg ok. Ir skydliaukę, tai tth buvo pakilęs, paskui susinormalizavo, bet kada…
Po tiek metų laukimo tikiu, kad norėjai viską ištirti čia ir dabar
visdarlaukianti parašė:
Po tiek metų laukimo tikiu, kad norėjai viską ištirti čia ir dabar![]()
Aha, nes nu nesąmonė... aš po 3 hcg tyrimų dar negalėjau patikėti. O paskui tai tikrai norėjos kažko nepraleisti. Mažai, kad supranta mane.. ypač, kai po kelių mėn pastoja
galvoja, kad nu šitai, tai visai kuku...
aš per 6m per daug žinau 😂 todėl dėl ramybės... pagrindinius dalykus susižiūrėjau ir neprašoviau kolkas
Missandei parašė:
Aha, nes nu nesąmonė... aš po 3 hcg tyrimų dar negalėjau patikėti. O paskui tai tikrai norėjos kažko nepraleisti. Mažai, kad supranta mane.. ypač, kai po kelių mė…
Aš puikiai tave suprantu, kai gauni tokį šansą būt mama tikrai nesinori dėl kažkokios smulkmenos prarast
sėkmės jums kitą savaitę, galėsi rėkt jau visam pasauliui, kad nėsčia
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai