visdarlaukianti parašė:
Aš puikiai tave suprantu, kai gauni tokį šansą būt mama tikrai nesinori dėl kažkokios smulkmenos prarastsėkmės jums kitą savaitę, galėsi rėkt jau visam pasauliu…
dėkui!!! O taip, rėksiu
visdarlaukianti parašė:
Aš puikiai tave suprantu, kai gauni tokį šansą būt mama tikrai nesinori dėl kažkokios smulkmenos prarastsėkmės jums kitą savaitę, galėsi rėkt jau visam pasauliu…
dėkui!!! O taip, rėksiu
Sveikos merginos, apšvieskit mane prašau plačiau... Po paskutinio gimdymo po 6 sav nuėjau pasitikrinti pas ginių - viskas kaip ir gerai, bet įrašė diagnozę - adenomiozė... Kas susidūrėt? Taip kaip ir rašo - kraujavimas per mm pas mane būna gausus net labai, skauda pirmas dienas irgi dažnai gan stipriai nugarą ir kojas, būna tepimų prieš mm ir po mm. O va dabar buvo ir 13-16cd. Šiaip gausios ir skausmingos mėnesinės pas mane jau nuo pat pradžių, ir tų patepimų būdavo prieš ir po mm (max 1 dieną) bet visada viskas buvo gerai, o dabar va tokia diagnozė ir tiesą sakant pirmosios mm buvo žiauriai gausios, tepimai 3 dienas iki mm ir dabar ciklo viduryje... Žodžiu, kas susidūrėt su ta adenomioze? Koks gydymas jei jis yra? ir pan.
Bianka parašė:
Sveikos merginos, apšvieskit mane prašau plačiau... Po paskutinio gimdymo po 6 sav nuėjau pasitikrinti pas ginių - viskas kaip ir gerai, bet įrašė diagnozę - adenom…
Man adenomioze, gydymas buvo kt. Iki kt buvo viskas kaip rasote, kas susije su mm. KT viska sutvarke, gleivine buvo grazi. Dabar bandome nesekmingai susilaukti vaikelio, po kt menesines po biski jau buvo atsistaciusios, is kart nutraukus kt vos vos buvo labai silpnos menesines. Dabar buvo stimuliacija ir vel po jos vietoje mm tepliojimai. Vienas vargas
SeaSun parašė:
Man adenomioze, gydymas buvo kt. Iki kt buvo viskas kaip rasote, kas susije su mm. KT viska sutvarke, gleivine buvo grazi. Dabar bandome nesekmingai susilaukti vaik…
Aš kt negaliu gerti dėl venų... Lieka nebent spiralę tada bandyti... Kažkaip su kiekvienu gimdymu man tos mm vis gausėja ir skausmingėja... Dar va ir tepimai kažkokie ciklo vidury, aišku viliuosi, kad čia dar hormonai reguliuojasi po paskutinio gimdymo... Bet jei gausumas nemažės reiks kažką daryti, nes per šias mm tai net svaigti galva pradėjo...
Pastojau tai visus kartus aš labai lengvai...
Bianka parašė:
Aš kt negaliu gerti dėl venų... Lieka nebent spiralę tada bandyti... Kažkaip su kiekvienu gimdymu man tos mm vis gausėja ir skausmingėja... Dar va ir tepimai kažkok…
Pažįstamai su adenomioze siūlė įsidėt spiralę kadangi vaikų jau neplanuoja
visdarlaukianti parašė:
Pažįstamai su adenomioze siūlė įsidėt spiralę kadangi vaikų jau neplanuoja![]()
Tai vat galvoju reiks bandyt,jei kartosis toks gausus kraujavimas,nes tuoj ir anemija prasidės, ir labai tikiuosi, kad tiks, nes daruagei netiko nei viena spiralė...
Julia336 parašė:
Ir dar daug info rasite internete ivede endo diet ;)
Aciu
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai