2020.02.26 01:24 (prieš 6 m.)
Vabaliukas09 parašė:
Ar aš kišu nuomuone aš tik parašiau taip pat kaip ir jus tik jus čia kažkodėl mane užsipuolete,tik nesuprantu kodėl😂ikvėpkite ir nusiraminkite😀
Ikvepiau ir iskvepiau o nusiramint kaip ir ner del ko nes nebuvau susinervinus 😀🙏 ir nepuolu 🤣🤣
Vabaliukas09 parašė:
Na,nepergyvenkite patirties turiu auklėjant vaikus ir daug man kas sakė jog bus kitaip negu aš šneku o taip nėra ir vėl ta pati sakote jus,na žinau tik tiek jog rėk…
Pergyvent man tai nera ko , bet patirties neturi o jai laikai patirti, kad auginai/priziurejai giminaiciu vaika ar dar kazka tai tavo patirtis lygi 0 nes net dirbdama su vaikais negausi tokios patirties niekad kokia igausi augindama savo vaika taip , kad patylek bent siuo atveju nes siuo momentu turi patirties 6men tiktais nes su savo vaiku buni istysai ir tik tu savo vaika auklesi o ne kazkas kitas. Beje kur as sakiau , kad bus kitaip nei , kad tu sakai ? As niekur neminejau, kad bus kitaip taip , kad neisradinek dviracio nes jis jau israstas 👍 Smagu , kad demesi skiri domejimuisi , bet galetum pasidomet ir apie tai kaip ismokt tinkamai bendraut be pykciu. Beje jau man nereik sakyt , kad nereik ant vaiku rekt pati visa sita zinau kuo puikiausiai..
Del adatu nejuokink manes niekas negasdino kaip tik mama visada aiskino kodel reik krauja paimt ar tai kodel skiepai reikalingi o adatu bijau kaip nezinau kas dar dabar kaip ima krauja galiu apsiverkt nes bijau tiesiog ir viskas...