Diskusija perkelta iš temos: Planuojančios 2026 m. mažylius 🧸
Ar iki šiandien tavo parašytos sms buvo diskusijų apie mane, jog kažkam netinku, nepatinku?
Ar iki šiandien tavo parašytos sms buvo diskusijų apie mane, jog kažkam netinku, nepatinku?
RauDonoji parašė:
Žinai, aš ne detektyvė kaip tu, neieškosiu per puslapius ką parašei. Pamiršk tiesiog mano niką ir mano istorijas. Apeik. Ačiū
Diskusija perkelta iš temos: Dauno sindromo tyrimas
LaMona parašė:
Oi taip. Kaip gi be Jūsų! Be Jūsų įžeidžiančių komentarų juk nė viena jautresnė tema neapsieina. Galite rašyti posto autorei, kad gal su ja kažkas negerai, bet iš t…
Pati ir ieškokite pagalbos, jei Jums čia užgauliojimas vaidenasi
Išvis man stebuklas, kad parašai vidutiniškai 1 postą per mėnesį, tada išlenda kažkokia isterikė, kuriai tas postas net neskirtas, ir ima psichuoti, kad čia kažkas užgauliojama ir kad pagalbos ieškoti
Kokios Jums problemos? vaistus išgerti pamiršote?
LaMona parašė:
Žinokit tas 99% nipto tikslumas yra tik dėl vienos iš trijų dauno sindromo rūšių t.y. trisomijos, kuri iš tiesų iš visų dauno sindromą turinčių sudaro 85-90%, bet m…
Jūs suvokiate, kad ginčijatės su ChapGPT?
Ir čia žmogus, kuris man siūlo "pagalbos ieškoti"...
Netipiška parašė:
Jūs suvokiate, kad ginčijatės su ChapGPT?Ir čia žmogus, kuris man siūlo "pagalbos ieškoti"...
![]()
Parašiau ir suvokiau, kad vėl rausitės plaukus, jog įžeidimas. Taisausi: Čia buvo citatytė iš dirbtinio intelektuko
Jūsų nuomonytė - svarbi
Ačiū, kad parašėte
Įrašas perkeltas iš temos: Gimdymas Marijampolės ligoninėje
M3d4 parašė:
Sveikos. Gal kas paskutiniu metu gimdete Marijampoleje? Nežinau ar prasidejus gimdymui rinktis Marijampole ar vykti į Kauna, esu girdejusi apie Marijampole prastu a…
o jau Kaune tai į sanatoriją važiuosit
Rožynė parašė:
O ko cia veleveles statot kas mano zinuteja negerai 😁
Aš paprastai nei 👍 nededu, tai ką kalbėt apie 🚩. Bet deda galimai dėl to, kad jūsų net minčių raiška yra sudėtinga. Prie kalbos gali tempti, kiek nori. Bet akivaizdu, kad ne vien tame esmė. O bendraut ar gyvai ar raštu, jei kaip rašėt - esat pxuistė ir daromos klaidos visiškai nerūpi, tai galima daryt prielaidą, kad negerbiat žmonių, su kuriais bendraujat. Nes jiems sunku jus suprasti, o jums kaip išsireiškėt p... 🙂
Ps. Galit dabar apmėtyt 🚩
Saulė Danguj parašė:
Aš paprastai nei 👍 nededu, tai ką kalbėt apie 🚩. Bet deda galimai dėl to, kad jūsų net minčių raiška yra sudėtinga. Prie kalbos gali tempti, kiek nori. Bet akivaizd…
As nededu niekam ⛳️ , as nesakiau kad esu pohuiste ( kalba ejo apie foruma ) as turėjau omenyje kad cia forume as tikrai nesėdėsiu su žodynu ir juk nieks neverčia skaityti mano zinuciu kiekvienas kam nepatinka gali apeiti atsiras kas nores prakomentuoti ☺️
O kad negerbiu pasnekovu darydama klaidas cia jau net nesinori komentuoti, lietuviu kalba visu pirma nera mano pirmoji kalba .
Visu antra sakiau kad daug metu nekalbu ir nerasau .
O manes nepazistat visai , kad kazka sakyti apie pagarba 🫡
Įrašas perkeltas iš temos: Planuojančios 2026 m. mažylius 🧸
Rožynė parašė:
As nededu niekam ⛳️ , as nesakiau kad esu pohuiste ( kalba ejo apie foruma ) as turėjau omenyje kad cia forume as tikrai nesėdėsiu su žodynu ir juk nieks neverčia s…
Parašėt klausimo forma, kodėl deda 🚩, kas negerai. Atsakiau.
Sėkmingo planavimo ir ramaus vakaro 🌅
Įrašas perkeltas iš temos: Planuojančios 2026 m. mažylius 🧸
Saulė Danguj parašė:
Parašėt klausimo forma, kodėl deda 🚩, kas negerai. Atsakiau.
Sėkmingo planavimo ir ramaus vakaro 🌅
Ten buvo konkrečiai vienai žinutei ne bendrai, ir jusm gero 🌟
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai