Izidele parašė:
Na ji sake echo ir krauja ims, tai as neisivaizduoju kas kaip istikro jau.
O jum kiek metu?
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįIzidele parašė:
Na ji sake echo ir krauja ims, tai as neisivaizduoju kas kaip istikro jau.
O jum kiek metu?
RasaMoc parašė:
O jus turite rizikos faktoriu?
Šiaip tam 13sav nebutina genetike, va jeigu jis bus blogas ir prisca ka rodys, tad…
Covid sirgau kai buvo sar tik 4sav ir man jau 35m
Izidele parašė:
Covid sirgau kai buvo sar tik 4sav ir man jau 35m
Nepergyvenkit manau rauksle ginekologe pamatuos tikrai, o krauja paims ir issius i laboratorija tai gaus atsakymus, o paskui jeigu kokia beda sius tirti toliau, kitur.
RasaMoc parašė:
Nepergyvenkit manau rauksle ginekologe pamatuos tikrai, o krauja paims ir issius i laboratorija tai gaus atsakymus, o paskui jeigu kokia beda sius tirti toliau, kit…
Tikiuosi, gimdziau pries 14m, tokiu dalyku net nereikejo, o dbr kaip viskas is naujo 😀
Izidele parašė:
Tikiuosi, gimdziau pries 14m, tokiu dalyku net nereikejo, o dbr kaip viskas is naujo 😀
As pries 12 beveik 🙂
RasaMoc parašė:
As pries 12 beveik 🙂
Kiek Jums dabar metų?
Izidele parašė:
Tai tada nesuprantu, kodel ji mane uzsirase pas save, jei nera genetike, juk as pas ja eisiu jau 13sav, kaip reiks zinot kad tikrai ji viska pamatys kaip reikia😞 na…
Aš pas ją lankiausi daug kartų, ji nėra genetikė, kaip minėta. Bet ji padarys Prisca, išsamų echo ir jei tik kils kokių įtarimų, labai greitai (gali ir po kelių dienų) nusiųsti pas Benušienę. Jos bendradarbiauja, tad tikrai neliksite pamiršta. Mane ji su "sveiku nėštumu" irgi nusiuntė, nes eilinės apžiūros metu prasitariau, kad ketinu pas Benušienę privačiai eiti. Aišku, mano nėštumų istorija buvo ne kokia, tai ten Santarose visi keliai buvo atviri tyrimams.
Bet linkiu kuo geriausio ir kad neprireiktų tolimesnių tyrimų!
Izidele parašė:
Kiek Jums dabar metų?
37m ☺️
umka parašė:
Aš pas ją lankiausi daug kartų, ji nėra genetikė, kaip minėta. Bet ji padarys Prisca, išsamų echo ir jei tik kils kokių įtarimų, labai greitai (gali ir po kelių die…
Dekui Jums, nuraminot 🙂
12 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai