Izidele parašė:
Merginos, kur Jūs priscos tyrime matot bendra? Pas mane amžiaus, biochemine T21, kombinuota trisomijos 21ir Trisomija 13/18
Kombinuota trisomija yra bendras.
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįIzidele parašė:
Merginos, kur Jūs priscos tyrime matot bendra? Pas mane amžiaus, biochemine T21, kombinuota trisomijos 21ir Trisomija 13/18
Vasariška parašė:
Kaip Jūsų atveju? Ar gavote Nipt rezultatus?
Alina.mano.vardas parašė:
Kaip Jūsų atveju? Ar gavote Nipt rezultatus?
Aha, gavau
po savaitės paskambino, kad viskas gerai, tai taip ramiau, bet dar esu pas ją užsirašius ir 20 savaitės echoskopui
Mergaitės, o galite prašau paaiškinti pas ką registruotis reikia per e.sveikatą jei man reikia echoskopui užsiregistruoti pas genetikus, dėl amžiaus? Nesuprantu ką pasirinkti e.sveikatoje: perinatologijos centro nėščiųjų konsultacija ar genetika(nėščiųjų konsultavimas)? Ar dar kažkoks kitoks variantas yra?
SaulyteMamyte parašė:
Mergaitės, o galite prašau paaiškinti pas ką registruotis reikia per e.sveikatą jei man reikia echoskopui užsiregistruoti pas genetikus, dėl amžiaus? Nesuprantu ką …
Jums reikia pas trečio lygio akušerį -ginekologą, paslauga: perinatologijos centro nėščiųjų konsultacija.
Talonus medžioti pirmadieniais nuo 7.20 maždaug, esvekatoje arba telefonu.
SaulyteMamyte parašė:
Mergaitės, o galite prašau paaiškinti pas ką registruotis reikia per e.sveikatą jei man reikia echoskopui užsiregistruoti pas genetikus, dėl amžiaus? Nesuprantu ką …
Jei vilniuje tai per esveikata ieskot genetikas ir paslauga nustatot nesciuju konsultavimas. Aisku su savo ginekologes arba seimos gyd siuntimu.
Suvalke parašė:
Jums reikia pas trečio lygio akušerį -ginekologą, paslauga: perinatologijos centro nėščiųjų konsultacija.
Ačiū, radau ten bet su prierašu: daugiavaisis neštumas arba komplikuotoad nėštumas. Mane tik dėl amžiaus siunčia, tai į komplikuotą užimt vietos negaliu. Taigi nėra vietų kolkas.
O ką jei nebus vietų laiku? Kaip tada? Lieki be to genetiko echoskopo?
Spurguspurga parašė:
Jei vilniuje tai per esveikata ieskot genetikas ir paslauga nustatot nesciuju konsultavimas. Aisku su savo ginekologes arba seimos gyd siuntimu.
Tai jūs pasiūlėte kitokį variantą, nei pirmoji mamytė. Tai visgi kurį variantą rinktis ar abu teisingi ir pateksiu ten pat? Radau į centro polikliniką pas genetiką, bet kažkodėl ten siuntimo nereikia. Santarose nėr vietų kolkas
SaulyteMamyte parašė:
Ačiū, radau ten bet su prierašu: daugiavaisis neštumas arba komplikuotoad nėštumas. Mane tik dėl amžiaus siunčia, tai į komplikuotą užimt vietos negaliu. Taigi nėra…
As zinau , kad Kaune pirma eina pas 3lygio ginekologus , o poto jei ka siuncia pas genetikua.Vilniuj tikslingiausia butu eiti tiesiai pas genetikus . Ir ne per e sveikata ieskot /gaudyt vietu, o intensyviai skambinantis i genetikos centro registratiura Santarose. Pati taip dariau ir pazistamos irgi .
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai