Siauliete123 parašė:
O gal galit pasakyti koks galas numerio? Nes man rašė žinutę, tik nežinau ar ji pati ar iš bokšto darbinio 😁
parašysiu jums privačiai tada geriau ;)
Siauliete123 parašė:
O gal galit pasakyti koks galas numerio? Nes man rašė žinutę, tik nežinau ar ji pati ar iš bokšto darbinio 😁
parašysiu jums privačiai tada geriau ;)
Siauliete123 parašė:
O yra tokių, kurios lankotės pas M. Stasiūnaitę senajame bokšte? Jums irgi davė savo numerį? Ar čia tik einat privačiai duoda? 😊
Kokie atsiliepimai apie šia gyd? Planuoju pas ją lankytis 🙂
Mysan parašė:
Kokie atsiliepimai apie šia gyd? Planuoju pas ją lankytis 🙂
Lankausi jau su 2 nėštumu, patys geriausi atsiliepimai iš mano pusės. Atsakinga, susako viską apie tyrimus, ką ir kada pasidaryt, jei mato, kad kažkas blogai, siunčia pas perinatologus. Kai pagimdžiau sūnų, atėjo mūsų aplankyti ir pasiteirauti, kaip mums sekas abiems po gimdymo. Esu lankiusis gal pas 6 skirtingus ginekologus, tai ši mano Nr. 1 gydytoja, niekuo kitu tiek nepasitikiu šiai dienai. :))
Užsiregistravau MVK echoskopijai ir pasirodo pakliūsiu pas Domarką. Naiviai tikėjaus, kad gal pavyks papult pas Stasiūnaitę kaip pirmą kartą, bet ne. Aišku šis gal nebus toks užimtas ir pasirodys laiku, kad netektų už durų valandą pralaukt😀o šiaip tai niekada neteko dar su juo susidurti, o nuomonių girdėjau įvairių.
Gal teko kam lankytis?
HeyYou parašė:
Užsiregistravau MVK echoskopijai ir pasirodo pakliūsiu pas Domarką. Naiviai tikėjaus, kad gal pavyks papult pas Stasiūnaitę kaip pirmą kartą, bet ne. Aišku šis gal …
O tai jis dirba? Gi jam licenzija atimta ir jis iš darbo išėjo kiek žinau.. o šiaip su pirmagimiu pataloginiam pas jį gulėjau, charakteris nekažką, bet echoskopuoja labai gerai jis.
Spalvotuke parašė:
O tai jis dirba? Gi jam licenzija atimta ir jis iš darbo išėjo kiek žinau.. o šiaip su pirmagimiu pataloginiam pas jį gulėjau, charakteris nekažką, bet echoskopuoja…
Susigrazino licenzija, jau dirba ☺️
P_upsė parašė:
Susigrazino licenzija, jau dirba ☺️
Kolegė ir draugė gimdė prie jo. Tai kolegė be galo dėkinga gydytojui. Gimdymas buvo sunkus, jei ne jis greičiausiai ir ji ir vaikelis būtų mirę ant gimdymo stalo. Draugė taip pat labai gerai atsiliepia kas liečia gydytojo sugebėjimus. Bet abi minėjo, kad kalbos maniera ganėtinai grubi.
HeyYou parašė:
Užsiregistravau MVK echoskopijai ir pasirodo pakliūsiu pas Domarką. Naiviai tikėjaus, kad gal pavyks papult pas Stasiūnaitę kaip pirmą kartą, bet ne. Aišku šis gal …
Buvau pas ji antram echoskopui. Negaliu pasakyti nei vieno blogo žodžio, apžiūrėjo, papasakojo, atsakė į visus klausimus.
DiDi9 parašė:
Pas kurį ginekologą galėčiau skubiai gauti vietą vizitui?
Tai čia nuo Jūsų priklauso ar norit privačiai, ar ne. Jei privačiai, galit bandyt pas Vilutienę, dažnai turi vietų greitai, jei ne privačiai, skambinkit į MVK ir klauskit.
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai