Just_e91 parašė:
Jūs gal privačiai pas ją lankėtės? 😊
Taip, bet ir valdiskai esu buvusi 3 kartus. Tai niekas nepasikeitė
Just_e91 parašė:
Jūs gal privačiai pas ją lankėtės? 😊
@Ieva parašė:
Aš pas ją privačiai nei vieną kartą nesilankiau, todėl jos malonaus elgesio nesulaukiau.. 😊
Pirmąjį kartą lankiausi dar kai covid buvo. Tai tik duris pravėrus jos pirmas klausimas buvo, ar esu skiepyta. Kai pasakiau, kad ne.. nenorėjo manęs priimti, nes esu GRĖSMĖ visuomenei ir ypatingai jai. Burbuliavo viso echo metu, kad čia per tokius asmenis kaip aš visuomenė serga, jeigu visi skiepytųsi - seniausiai nuo covid būtumėme išgelbėti. Į rekomenacijas įrašė - skiepai nuo covid ir gripo...
Antrasis vizitas - dabar 12 sav. Tik pamačius nėštukės kortelę ir prižiūrinčią gydytoją, pasijaučiau kalta, kad apskritai pas ją apsilankiau, nes lankausi privačiai ir prižiūrinti ginekologė pati galėjo tą echo padaryti, ko čia atėjau. Jos buvo toks klausimas. Kai nepavyko pamatuoti vieno rodiklio - pradėjo bumbėti apie tai, kad mano vaikas negali būti RAMUS! bet irgi tokiu jau griežtesnius ir piktesniu tonu. Ko paklausi - to negausi. Echoskopavo apie 40min! Nepavykus užgaudyti buvau pasikviesta kitą dieną. Atėjus kitą dieną į kabinetą - pareiškė man, kad nuo manęs jai vakar galvą skaudėjo. NUO MANĘS! nes buvau per daug prsikvėpinusi ir jai susisuko planetos, todėl ir užgaudyti nepavyko.... suprask, kad pati kalta.. pasikvėpinai, gydytojai skaudėjo galvą, nepavyko. Jeigu sekantį kartą pas ją eisiu - nebesikvepinti. Jos taip pat pasakyta šitoji frazė.
Tai čia normali? Adekvati gydytoja? Mokanti rinkti žodžius ir bendrauti su pacientu? Aš kad ir "dvokianti" būčiau atėjus, ji neturi jokios teisės komentuoti tokių dalykų...
Just_e91 parašė:
Aš pas ją privačiai nei vieną kartą nesilankiau, todėl jos malonaus elgesio nesulaukiau.. 😊
Tikrai tikrai nuosirdziai keista skaityti visa tai... gaila dėl jūsų tokios neigiamos patirties.
Man net ir po 7m grįžus valdiskai pas ja pasitikrinti palei programa, bendravimas kaip prieš 7metus..
Na matyt man pasisekė, nors ir buvau pirmą kartą, bet viskas vyko labai normaliai
su vyru užėjome pradėjo apžiūrą, kadangi leliukas mažas sunkiai matėsi. Pasiūlė nueiti i wc ir grįžus vėl bandė žiūrėti, bet galiausiai sako nieko nebus ir reikia žiūrėti per vidų, todėl vyras išėjo, ir tikrai labai maloniai ir be jokių replikų išmatavo, nors tikrai nebuvo lengva
dėl nipt užsiminė, bet sako čia tik dėl jūsų ramybės, nes rizikos nematė per echo (esu 35 metų) tai dar sprendžiam ar tikrai mums reikia to tyrimo
Ariele_ parašė:
Vakar buvau pas Jurgita Balčiūnienę apžiūrai, tai tikrai pasirodė labai maloni gydytojateko nemažai pavargti kol viską išmatavo, nes leliukas dar mažas tik 11+3…
Pas Jurgitą aš su savo abiem nėšumais ėjau, ir trečiu, bet leliukas pabėgo.... gaudavau ramybę pas ją, aiškumą. Konkreti ji labai, nemeilikauja per daug. Bet labai patinka dėl savo profesionalumo.
Siauliete123 parašė:
O yra tokių, kurios lankotės pas M. Stasiūnaitę senajame bokšte? Jums irgi davė savo numerį? Ar čia tik einat privačiai duoda? 😊
Lankausi aš. Numerio neturiu, net užsiminusi nebuvo apie tai.
Siauliete123 parašė:
O yra tokių, kurios lankotės pas M. Stasiūnaitę senajame bokšte? Jums irgi davė savo numerį? Ar čia tik einat privačiai duoda? 😊
aš kaip ėjau, man ji nedavė, bet pati paskambino dėl velavimo, tai tiesiog ir išsisaugojau
emmty parašė:
aš kaip ėjau, man ji nedavė, bet pati paskambino dėl velavimo, tai tiesiog ir išsisaugojau
O gal galit pasakyti koks galas numerio? Nes man rašė žinutę, tik nežinau ar ji pati ar iš bokšto darbinio 😁
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai