2025.11.15 23:13 (prieš 1 mėn.)
Kategoriška parašė:
Sveikos. Jau mėnesį kankinuosi su hemarojum. As ji turiu seniai. Prieš metus buvau pas proktologą, sakė 2 laipsnio hemarojaus ir pasiūlė operacija. Šiaip man labai …
Labukas. Nemanau, kad vėźys. Man buvo lygiai tas pats. Po pirmo pasituśtinimo dar galėjau kentėt skausmą, bet po antro jau vakarais nuo skausmo sunkiai uźmigdavau. Man buvo vidiniai II* 3 h.mazgai. Proktologas skyrė detralex, posterisan forte źv.ir lidoposterin tepalą. Kaźkiek pagerėjo, bet nepilnai. Rekomendavo tada dėti źiedus. Susigundźiau. Mamai dėti prieś 30 metų. Viskas puikiai jai, galvojau, kad ir man taip bus. Deja: vienas mazgas ataugo ir dar atsirado iśangės raumens spazmas, kuris nepasiduoda gydymui, ko pasekoje gavosi taip, kad kada, kaip pasituśtinsi ir ar aplamai pasituśtinsi didelis klausimas. Detralex reikia naudoti ilgai, o proctoglyvenol źv. 2-3 sav.neilgiau, nes jis su lidokainu, negerai gleivinei jeigu ilgiau. Stenkitės kuo trumpiau sėdėti, kad neuźspausti, trinka kraujotaka. Gal reikia laiko dar, praeis. Man proktologas dar buvo rekomendavęs voneles su permanganatu arba ramunėlėm. Man jos netiko. Kitiem, kiek źinau, labai gerai. O dėl operacijos gal dar neskubėkit. Gerai, jeigu gerai. Yra tokių źmonėms skaudźių patirćių, kad baisu, o laiko atgal neatsuksi ir tenka kankintis jau taip, kaip yra.