Vykacka88 parašė:
Turesiu omenyVistiek didele nutysusi geriau , nei tuscia nutysusi , nors yra ka i liemenuka isideti
as jau issirinkau nuotrauka internete kokio rezultato n…
Cia lasiukas ??
Vykacka88 parašė:
Turesiu omenyVistiek didele nutysusi geriau , nei tuscia nutysusi , nors yra ka i liemenuka isideti
as jau issirinkau nuotrauka internete kokio rezultato n…
Cia lasiukas ??
Anzelikangell parašė:
Cia lasiukas ??
Aciu, as taip ir pagalvojau
Sveikos merginos.prisiskaiciau jusu atsiliepimu apie krutu didinima.as taip pat zadu uz savaites darytis operacija.ides implantus ir pakels krutine.nes yra per daug nusileidusi.o odos pertekliu pasalins
Ar esate kuri nors isidejusi implantus ir krutu pakelima pasidariusi?nes visur rasot tik apie implantus.labai smalsu suzinoti daugiau.labai bijau kad gali ziauriai skaudeti po operacijos.be to dar po 10d turiu skristi lektuvu.parasykit placiau.aciu.Lida
Lida macke parašė:
Sveikos merginos.prisiskaiciau jusu atsiliepimu apie krutu didinima.as taip pat zadu uz savaites darytis operacija.ides implantus ir pakels krutine.nes yra per dau…
man ir kele ir didino (315).
Dariausi pas Viksraiti pries 3 savaites, labai patenkinta.
Nusiramink, viskas bus gerai.
Dybeauty parašė:
man ir kele ir didino (315).
Dariausi pas Viksraiti pries 3 savaites, labai patenkinta.
ar patenkinta dyziu ir ka pries tai turejai? Idomu, nes pati turiu 315.
Lida macke parašė:
Aciu kad atsakei.kiek laiko ligonineje buvai?ar labai skaudejo po operacijos?as irgi girdejau geru atsiliepimu apie Viksraiti.bet as darysiuos pas Zizliauska Siauli…
as dar ir pilvo plastika pasidariau ?
todel paskirta buvo 2 naktys ligonineje, bet as dar 1 papildomai likau (nes namie neturejau pagalbos, tai pasilepinimui labiau)
pirmas dvi dienas tik sunkoka buvo, tiek dienu ir nuskausminamuosius geriau.
i darbus grizau po nepilnos savaites.
glia parašė:
ar patenkinta dyziu ir ka pries tai turejai? Idomu, nes pati turiu 315.![]()
pries tai turejau 80D, tik iki bambos...
patenkinta, pats tas nei lb dideli nei per mazi (dziaugiuosi, kad buvau nuosirdi sau ir ne 275 dejom, nes siule)
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai