Magija5 parašė:
Oho, koks aukštas vaikinas!
Kokios skaičiuoklės Jūs norite? Jeigu koks numatomas vaiko ūgis, kai sueis 18m., p…
Mano mergaitei 3m 2mėn. ji jau dabar yra 106cm ir 18kg tai pagal lenteles senai lipam iš rėmu 😅🙉🙈
Vaiko ūgio ir svorio lentelės: įveskite duomenis ir stebėkite savo vaiko vystymąsį.
Daugiau...
Magija5 parašė:
Oho, koks aukštas vaikinas!
Kokios skaičiuoklės Jūs norite? Jeigu koks numatomas vaiko ūgis, kai sueis 18m., p…
Mano mergaitei 3m 2mėn. ji jau dabar yra 106cm ir 18kg tai pagal lenteles senai lipam iš rėmu 😅🙉🙈
gabjauja parašė:
Sveikos, šiek tiek nerimauju dėl dukros augimo. Visur rašo, kad ketvirtais metais augimas sulėtėja, o maniškė per ketvirtus išstypo 10 cm, per mėnesį po gimtadienio…
Sveika, maniskei lapkričio mėnesį buvo 3 su puse metukų, ta proga pasimatavom tai buvo 1,10cm šiaip į mėnesį po cm paaugdavo, dabar ilgai nesimatavom tai bus įdomu pasimatuoti
Bet dėlto nei kiek nepergyvenau, kaip tik dziaugiausi kad aukšta pana
Aš pati 1,74cm, nebeaugau nuo 14 metu
emuciukx parašė:
Mūsų jaunėlis irgi lipa iš rėmų pagal ūgį/svorį, bet ir gimė didelio ūgio ir svorio, tad nesistebim
emuciukx parašė:
Jūs lipate, o mes nepasiekiame lentelės apačios. 3m.5men. 86,5 cm, 10kg. berniukas 🤷♂️
J-u-r-a-t-e parašė:
Jūs lipate, o mes nepasiekiame lentelės apačios. 3m.5men. 86,5 cm, 10kg. berniukas 🤷♂️
Tikrai mazuliukas ;) bet gal teveliai zemi?
Musu tetis aukstesnis tai mazylis 2m 6men 99cm🙈
J-u-r-a-t-e parašė:
Jau tikrai mažuliukas. Mano mergytei suėjo 2 metukai . Ūgis 86 cm, svoris 12 kg, tačiau ji prie smulkesnių skaitosi. Sūnui 6 m. 5 mėn. Jo ūgis 117 cm, svoris 20 kg. Visi vaikai aplinkui yra didesni pagal amžių (mes su vyru ganėtinai aukšti: aš 175 cm, vyras 188 cm). Aš jau gydytojos kelis kart teiravausi, ar nereikia sūnui endokrinologo konsultacijos, tačiau sako, kad ne, nes jis proporcingai po kelius cm paauga ir stovi ties ta pačia procentile (berods 10 procentilė). Gydytoja paaiškino, kad endokrinologui siunčia, kai vaikas būna žemiau 3 procentilės. Arba vaikas augo stabiliai, o po to tas augimas sustojo.
O jūs ar konsultavotės su gydytojais? Aš jau sunerimčiau...
Magija5 parašė:
Mūsų jaunėlis irgi lipa iš rėmų pagal ūgį/svorį, bet ir gimė didelio ūgio ir svorio, tad nesistebim![]()
Maniškė gimė 53cm ir 3,350 kg 😁