mamytesberniukas parašė:
Mano
maniske gime irgi 49, o 3men buvo 61
gimem 3330g, isvaziavom po poros dienu su 3110g o 3men buvo 5.900kg
Vaiko ūgio ir svorio lentelės: įveskite duomenis ir stebėkite savo vaiko vystymąsį.
Daugiau...
mamytesberniukas parašė:
Mano
maniske gime irgi 49, o 3men buvo 61
gimem 3330g, isvaziavom po poros dienu su 3110g o 3men buvo 5.900kg
Karamelita parašė:
Ta
Ar misinukus ar pati, reikia duoti kiek vaikas nori, juk alkano nelaikysi..... Mano gimė storuliukas ir valgė labai daug bet dabar jau beveik kudikis
Rasa_ parašė:
maniske gime irgi 49, o 3men buvo 61gimem 3330g, isvaziavom po poros dienu su 3110g o 3men buvo 5.900kg
![]()
Mano dar sunkesnis 3.9 o po ligoninės 3.8 kg.
mamytesberniukas parašė:
Mano dar sunkesnis 3.9 o po ligoninės 3.8 kg.![]()
tai putlutis buvo gimes
maniskei tai net rubeliai 49cm skirti buvo dideli, visuose per kuda buvo, tokia jau mazuliuke
Rasa_ parašė:
tai putlutis buvo gimesmaniskei tai net rubeliai 49cm skirti buvo dideli, visuose per kuda buvo, tokia jau mazuliuke
![]()
Mano sunui irgi visi standartiniai naujagimio rubeliai dideli buvo, ir kaip reikiant dideli. Siunciau vyra i spec. skyriu pirkti neisnesiotu naujagimiu rubeliu, jie gerokai mazesni. Net dviems savaites pakako ...
Lūšiukė parašė:
mano storoliukas pagaliau isaugo ta svori ir db 15.5 kg sveria ir ugio 99cm![]()
o mazasis kudukas vos 9.8kg ir 79cm
![]()
bus laibi vaikinai
maniske dabar tokio ugio ir svorio kaip jusu mazuliukas
Rasa_ parašė:
bus laibi vaikinaimaniske dabar tokio ugio ir svorio kaip jusu mazuliukas
![]()
na vidurinelis, tai jis stambokas, nera kudena, bet va mazasis tai kai gime kudukas, tai toks ir likes
kazin ar jis kada stambus bus
Lūšiukė parašė:
na vidurinelis, tai jis stambokas, nera kudena, bet va mazasis tai kai gime kudukas, tai toks ir likeskazin ar jis kada stambus bus
![]()
tai dar pasistiebs vidurinysis ugiu ir bus kudas
man grazu kudi vaikai nei negalvoju kad maniskei pastambet reiketu
o vyriausias irgi kudas? gal teveliai patys kudi ?
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai