GyvenantiPuikiai parašė:
kaip prajuokinotgeras čia buvo
![]()
Chm.... nuo ko cia butu neblogai pastoti
GyvenantiPuikiai parašė:
kaip prajuokinotgeras čia buvo
![]()
Chm.... nuo ko cia butu neblogai pastoti
Lucky parašė:
Manau, kaT taJp. Bus eJlinis gIdItoju aplaidumas. VaziOkit į ligoninę greJcEU, nes galit neticE palikt vaikeli klozete, jeJ stiprEU pastenet reJkes. Mano kaimynės p…
Skaitau jusu komentara ir juoks ima is jusu;)
Gita1001 parašė:
Jus matyt nesuprantat kame kas:)rasau kad kokios info suteikti del ko gali but tas mastymas jog gal laukios...nors taip nera...juk buna testai nerodo nestumo o gal …
Na su tokiu pilvu jau tikrai matytų... tai negi sunku pasidaryt hcg.
Gita1001 parašė:
Jus matyt nesuprantat kame kas:)rasau kad kokios info suteikti del ko gali but tas mastymas jog gal laukios...nors taip nera...juk buna testai nerodo nestumo o gal …
Jei pilvas toks kaip 8 mėnesių nėštumo, tai jau betkokia gine ir be skano suprastų jei būtumėt nescia
testai gali savaite, dvi nerodyti, bet tikrai ne ilgiau. Jei testus darotes, tai tikrai pirma testas turi parodyti nėštumą, nei kad pilvas užaugs. Siūlyčiau nueiti pas gydytojus ir tegul patikrina is kur jums toks didelis pilvas, gal kokiu sveikatos bėdų yra
Greičiausiai testą atlikote per anksti,pakartokite testą ir net ne vienos firmos o skirtingus,nes man vieni rodė lb ryškiai o kiti nieko nerodė.Taip pat kaip ir minėjo galite atlikti kraujo tyrimą..Mano vienas iš pirmų požymių buvo maudenimas pilvo apačioje kaip prieš mm ir lakstymas į wc ir temperatūra buvo 37,3-37,5 atrodė kūnas tiesiog dega ..
-taškuota- parašė:
Dar kartą testą atlikite. Galite ir kraujo tyrimą - bus dar aiškiau.
Ačiū labai už patarimą.
anitavaida parašė:
Greičiausiai testą atlikote per anksti,pakartokite testą ir net ne vienos firmos o skirtingus,nes man vieni rodė lb ryškiai o kiti nieko nerodė.Taip pat kaip ir min…
Ačiū už patarimą. Beje, gal turite nėštumo testų rekomendacijų?
Gita1001 parašė:
Gal mitybą reikia susitvarkyti, jei svoris auga.
bei pradėti sportuoti, kad pilvo presas sustiprėtų.
Jei jau per gydytojus perėjote, kraujo tyrimai ir vidaus organų echoskopija nieko blogo nerodo, nėštumo testas neigiamas, mėnesinėmis sergate...
vykazz parašė:
Ačiū už patarimą. Beje, gal turite nėštumo testų rekomendacijų?
man geriausi buvo "Benu "vaistinės rožiniai
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai