Dilena parašė:
Labai didele tikimybe. Nes spermos lasteles aktyvios buna 3 paras ir gali apvaisinti, o kartais ir dar ilgiau (iki 7 paru).
Na labai tikiuosi kad pavyks😊
Dilena parašė:
Labai didele tikimybe. Nes spermos lasteles aktyvios buna 3 paras ir gali apvaisinti, o kartais ir dar ilgiau (iki 7 paru).
Na labai tikiuosi kad pavyks😊
Sveikos merginos!
Situacija tokia, kad šiandien yra pirmadienis, penktadienį vakare pradėjo skaudėt pilvo apačią, skausmas truko pora valandų, galvojau prasideda mėnesinės (nors man jos būna kas dvidešimt aštuonias dienas, taigi turėjo sekmadienį prasidėti), buvo lengvas rožinis tepimas, taip vos vos ir viskas. Šeštadienį, sekmadienį ir šiandien jaučiu pilvo apačią, paskauda, tačiau skaičiau, kad lyg ir neturėtų taip būti, jeigu laukiuosi? Testo neskubu daryti, nes realiai mėnesinės vėluoja tik vieną dieną, tačiau vis tiek smalsu, galbūt kam nors panašiai yra buvę? Padiskutuokime!
BrukneMilane parašė:
Sveikos merginos!
Situacija tokia, kad šiandien yra pirmadienis, penktadienį vakare pradėjo skaudėt …
Na mes tikrai nepasakysim laukiates ar ne,o pozymiai nestumo ir prasidedanciu menesiniu yra labai skirtingi ir kiekvienai moteriai skirtingi🙂sakyciau darykites nt ar net hcg ir bus ramu,nes diskusija atsakymu nepateiks
BrukneMilane parašė:
Sveikos merginos!
Situacija tokia, kad šiandien yra pirmadienis, penktadienį vakare pradėjo skaudėt …
Parasete mano situacija🙈ketvirtadieni suskaudo nugara lig pilva paraize,aisku mm turetu neuzkalnu buti mastau,penktadieni suskaudo apacia pilvo,ir sestadieni mm diena kazkokia nuojauta po pietu testas dvi juosteles🤭
Svajone99 parašė:
Parasete mano situacija🙈ketvirtadieni suskaudo nugara lig pilva paraize,aisku mm turetu neuzkalnu buti mastau,penktadieni suskaudo apacia pilvo,ir sestadieni mm die…
Nu man panašiai buvo. Pirma menėsinių dieną tik pamaudė. Pamaniau - tuoj prasidės, bet neprasidėjo. Antrą dieną vėluojant vėl tik pamaudė ir neprasidėjo. Trečią dieną vidury dienos pasidariau testą ir jis buvo teigiamas 🙈
Lady1 parašė:
Nu man panašiai buvo. Pirma menėsinių dieną tik pamaudė. Pamaniau - tuoj prasidės, bet neprasidėjo. Antrą dieną vėluojant vėl tik pamaudė ir neprasidėjo. Trečią die…
O jums tik pamaudė ar buvo skausmas ilgiau? Nes man jau tris dienas kaip skauda, kartais praeina ir vėl užeina, toks kaip mėnesinių panašus būtų ir pilvas vis pagurguluoja
BrukneMilane parašė:
O jums tik pamaudė ar buvo skausmas ilgiau? Nes man jau tris dienas kaip skauda, kartais praeina ir vėl užeina, toks kaip mėnesinių panašus būtų ir pilvas vis pagur…
Na, net ir per mėnesines nemaudžia non stop. Kažkurį laiką paskaudėjo ir praėjo. Po to vėl paskaudėjo. Va tik pačių mėnesinių nebuvo.
BrukneMilane parašė:
O jums tik pamaudė ar buvo skausmas ilgiau? Nes man jau tris dienas kaip skauda, kartais praeina ir vėl užeina, toks kaip mėnesinių panašus būtų ir pilvas vis pagur…
Man pastoviai, realiai praeina kartais ir vel uzeina ir pagurguliuoja
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai