galiuniaaa2007 parašė:
taip,bet kad nieko nedaro...Tikiuosi daktarai supranta ka daro
Gal dar dasideda, kad šventinė diena 🤔 jaučiu, tik budintis gydytojas yra. Bet vis vien, manau, įvertino situaciją..
galiuniaaa2007 parašė:
Gal dar dasideda, kad šventinė diena 🤔 jaučiu, tik budintis gydytojas yra. Bet vis vien, manau, įvertino situaciją..
1000ir1naktis parašė:
manau,kad taip...va se ir sklandus nestumas,niekad nezinosi
galiuniaaa2007 parašė:
manau,kad taip...va se ir sklandus nestumas,niekad nezinosi![]()
Na taip. Pas mane irgi viskas super iki 7mėn buvo. O šiaip, buvo tada ie su 3cm išnešiojo iki galo, tik reik saugotis, gulėt daugiau, ramiau pabūti 🎈
galiuniaaa2007 parašė:
idomu suzinoti, teko pacioms gimgyti ar cp dare?musu mazyle kojomis i isejima guli,kazin ar leistu paciai gimdyt![]()
![]()
Gimdžiau kojom į priekį, 25sav. Kai mažiukas, tai nebuvo problemų taip gimdyt. Nors kažkur skaičius, kad ir išnešiotus taip leidžia gimdyt ir viskas gerai būna. Manau, tai dabar mažiausia problema, stenkitės kuo ramesnė būt
galiuniaaa2007 parašė:
idomu suzinoti, teko pacioms gimgyti ar cp dare?musu mazyle kojomis i isejima guli,kazin ar leistu paciai gimdyt![]()
![]()
Man irgi atrodo dabar dėl to sukt galvos neverta. Svarbu išnešiot kuo ilgiau. Aš pati gimdžjau, bet nadangi 2,940 svėrė ir atsidarymas tik 8cm buvo bet gan lengvai pralindo. Net nepajaučiau 😄
astulja parašė:
Gimdžiau kojom į priekį, 25sav. Kai mažiukas, tai nebuvo problemų taip gimdyt. Nors kažkur skaičius, kad ir išnešiotus taip leidžia gimdyt ir viskas gerai būna. Man…
man tiesiog neramu, juk toks mazas ar nebus pavojinga paciai
tikiuosi isgulesiu
galiuniaaa2007 parašė:
Veikla nevyksta, saremiu nera, gimda nespazmuoja? Tai lieka tik guleti guleti ir dar karta guleti, keltis tik i tulika.
Sauletapieva parašė:
Veikla nevyksta, saremiu nera, gimda nespazmuoja? Tai lieka tik guleti guleti ir dar karta guleti, keltis tik i tulika.
ne,niekonevyksta.Tik nugara skauda,bet kai atsistoju iwc praeina,jauciu nuo gulejimo...
galiuniaaa2007 parašė:
ne,niekonevyksta.Tik nugara skauda,bet kai atsistoju iwc praeina,jauciu nuo gulejimo...
Dabar sau ramiai gulėkit, pažiūrėkit tv, serialus. Paskaitykit knygas. Geriau dabar ramiai pagulėti ir išnešiot kuo ilgiau. Nes kai anksčiau gimsta, po to tada tikrai teks gulėt maždaug tiek laiko, kiek liks iki 36-37sav. Bent man tas gulėjimas toooks ilgas atrodė 🤦♀️
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai