GU123 parašė:
Man visiskai atleido gal 7ta nestumo savaitebet galiu prisiminti tai, jog pries menesines krutine budavo jautresne nei tada iskart pastojus, todel negalvojau, ka…
Ačiū, bet testukai kol kas balti balti, net vaiduoklio nerasta
GU123 parašė:
Man visiskai atleido gal 7ta nestumo savaitebet galiu prisiminti tai, jog pries menesines krutine budavo jautresne nei tada iskart pastojus, todel negalvojau, ka…
Barbarra parašė:
Pasidarykite PRG tyrima, gal krutine atleido, nes PRG truksta.
Meshka parašė:
Įsidėjus progesteroną, po kurio laiko vėl krūtinę jaučiu. Ačiū už atsakymą, reikės pasidaryt.
Meshka parašė:
Na, prg ne visada įtakoja krūtinę
man nėra jokio pojūčio, nors prg laikomas +/- 100
.Donata parašė:
Labas visoms, turiu klausima del naujos embrionu saldymo ir saugojimo tvarkos, gal kazkas susidurete? Nes paskambinus i santaras man pasake, kad mes nepatenkame i k…
Idomu ir man nes jau reikia moketi uz antra pusmeti
.Donata parašė:
Labas visoms, turiu klausima del naujos embrionu saldymo ir saugojimo tvarkos, gal kazkas susidurete? Nes paskambinus i santaras man pasake, kad mes nepatenkame i k…
Skambinau
tai mums nepriklauso nes istatymas nuo liepos 1 isigalioja o ne atgaline tvarka
tai turim moket du metus
Liove911 parašė:
Skambinautai mums nepriklauso nes istatymas nuo liepos 1 isigalioja o ne atgaline tvarka
tai turim moket du metus
![]()
Supratau, aciu
.Donata parašė:
Supratau, aciu![]()
Skambinau dar karteli tai sake po 2 metu mokejimo pasirasom nauja sutarti ir nusprendziam donuoti, naikinti ar saugoti toliau
tai du metus mokam
ir po to nauja sutartis ir nusprendziam ka toliau daryt
Liove911 parašė:
Skambinau dar karteli tai sake po 2 metu mokejimo pasirasom nauja sutarti ir nusprendziam donuoti, naikinti ar saugoti toliautai du metus mokam
ir po to nauja …
O dabar kazin negalime persirasyti tu sutarciu? 😝🤷🏼♀️ Nes pries menesi kai skambinau sako kviesime pasirasyti naujas sutartis sako paskambinkite rugpucio 8d. Snd paskambinu sako nepriklauso🤷🏼♀️
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
Neisejau is gymo iki pat termino, dabar mieliau laiptai, silta vonia ir datule…