Joolie parašė:
Ar yra kas iki pastojimo geret broma?
o dėl ko jį gerti?🤔🤔
Joolie parašė:
Ar yra kas iki pastojimo geret broma?
o dėl ko jį gerti?🤔🤔
vazonelis1 parašė:
o dėl ko jį gerti?🤔🤔
Padidejusio prolaktino. Klausimas, kada ji reikia nutraukt
Joolie parašė:
man endo buvo sakius, kai tik pamatysi teigiama, is kart nutrauk. Kai buvau pastojus gine zinojo, kad vartojau broma. Is kart liepe nutraukt. Bet persileidau, tai velnias zino... gal reikejo test...
Joolie parašė:
Jei kalba eina apie bromokriptina, tai as ji nutraukiau, kai ginekologe echo metu patvirtino nestuma, apie 6 savaite.
Joolie parašė:
Reikia iškart nutraukt pastojus.
Joolie parašė:
Tai va, man gyd sake kad vos ne saugu vartoti iki 12 sav, nezinau, kazkaip be gyd leidimo nenoriu nutraukt. 🤔
Aš gėriau iki 7 sav. nutraukiau po truputį. Kai tik sužinojau, kad laukiuosi, iškart vietoj vienos tabletės pradėjau gerti pusę, vėliau ketvirtį, o 7 sav. nutraukiau visai. Gydytojai nesakiau dėl to, kad mažinu dozes, bet irgi buvau prisiskaičius, kad reikia iškart nutraukt, tai bent jau sumažinau. O nutraukti gydytoja leido tik 7 sav. kai jau širdutę pamatė, nes prieš tai vizitas buvo 5 sav. tai liepė tęsti.
Joolie parašė:
Tai va, man gyd sake kad vos ne saugu vartoti iki 12 sav, nezinau, kazkaip be gyd leidimo nenoriu nutraukt. 🤔
Nėštumo metu prolaktinas natūraliai aukštesnis, aš mažindama dozes tyriausi Prolaktiną ir žiūrėjau, kad nedidėtų labai staigiai.
Joolie parašė:
Tai manau gydytojas pasakys kada nutraukti. Nebent dar kontaktuojat su kokiu kitu gydytoju kuris paskyre bromokriptina. Man paskyre gydytoja kuri dare IVF, tai jos ir klausiau kada nutraukt.
Gail parašė:
Tai manau gydytojas pasakys kada nutraukti. Nebent dar kontaktuojat su kokiu kitu gydytoju kuris paskyre bromokriptina. Man paskyre gydytoja kuri dare IVF, tai jos …
Man irgi, tai tada paklausiu irgi ir žiūrėsim ką sakys
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai