SunMoon parašė:
Jums turetu nutraukti aspirina, ir gulimas rezimas
O kodėl turėtų nutraukti?
Man sakė nutraukt tik jei vėl pradėsiu kraujuoti, nes šiaip reikia gerti iki 10 savaitės
SunMoon parašė:
Jums turetu nutraukti aspirina, ir gulimas rezimas
Man sakė nutraukt tik jei vėl pradėsiu kraujuoti, nes šiaip reikia gerti iki 10 savaitės
Bomis parašė:
Man sakė nutraukt tik jei vėl pradėsiu kraujuoti, nes šiaip reikia gerti iki 10 sa…
Todel, jog galite dar smarkiau pradeti kraujuoti. Pazystamai, atsirado hematoma, Crb sukilo, liepe aspirina nutraukti ir ligininej antibu kursas.
SunMoon parašė:
Todel, jog galite dar smarkiau pradeti kraujuoti. Pazystamai, atsirado hematoma, Crb sukilo, liepe aspirina nutraukti ir ligininej antibu kursas.
Aš manau kad kiekvienos situacija yra skirtinga, kadangi jau nekraujuoju savaitę laiko, gal dėl to gydytoja taip nusprendė.
Pirmadienį parašysiu gydytojai ir paklausiu dėl aspirino
Bomis parašė:
Aš manau kad kiekvienos situacija yra skirtinga, kadangi jau nekraujuoju savaitę laiko, gal dėl to gydytoja taip nusprendė.
Kokia doze aspirino geriate?
Prie hematomu paprastai nuima aspirina, arba bent sumazina jo doze.
Meshka parašė:
Kokia doze aspirino geriate?
Prie hematomu paprastai nuima aspirina, arba bent sumazina jo doze.
100mg gerdavau, man jo nesumažino, bet pati dabar gersiu po pusę tabletės iki pirmadienio, kol parašysiu gydytojai, kad nerimauju
Bomis parašė:
Prie hematomu, dazniausiai aspirina nutraukia. Jei yra indikaciju ji vartoti, sumazina pradzioje, kol issivalys ji
SunMoon parašė:
Prie hematomu, dazniausiai aspirina nutraukia. Jei yra indikaciju ji vartoti, sumazina pradzioje, kol issivalys ji
Na indikacijų kaip ir nėra, tiesiog naudoju leidžiamą progesteroną į raumenį ir dar desuosi 2x2 besins į makštį.. man prieš įkėlimą labai bloga savijauta buvo, svaigo galva, buvo silpna. Tai pasiprašiau aspirino, nes tikrai nuo progesterono viskas buvo, pradėjus gerti praėjo.
Na parašiau gydytojai žinutę, kad neramu, žiūrėsiu ką sakys.
Bomis parašė:
Na indikacijų kaip ir nėra, tiesiog naudoju leidžiamą progesteroną į raumenį ir dar desuosi 2x2 besins į makštį.. man prieš įkėlimą labai bloga savijauta buvo, svai…
Parasykit, kai gausit atsakyma
AgotaNelabaiBagota parašė:
Gal galit pasidalinti, kaip vyksta su tais skanais _ pirmas, 10 ties dienų bus kita penktadienį, tada jei viskas normaliai, o gal dar ir nesimatys nieko , kada kita…
Pirmas 7/10d, sekantys -kas 2sav
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai