kkiiss parašė:
Gal kas turi atliekamo progesterono leidžiamo ir zibor ar fraxiparine?
Jei skubiai reikia keliu vnt, man rodos turiu fraxio uzsilikusio. Vilniuje
kkiiss parašė:
Gal kas turi atliekamo progesterono leidžiamo ir zibor ar fraxiparine?
Jei skubiai reikia keliu vnt, man rodos turiu fraxio uzsilikusio. Vilniuje
Svaja1234 parašė:
Gal kas turi Santariškių numerį kad galėčiau užsiregistruoti pas genetikus? Nes birželio galas -liepos pradžia reik jau būt, tik klausimas ar taip greitai gausiu?…
O kur jūs daret IVF? Nes tie kas atliko procedūrą santariskese, pas genetikus turi žalią koridoriu
Latineca parašė:
O kur jūs daret IVF? Nes tie kas atliko procedūrą santariskese, pas genetikus turi žalią koridoriu
Aš Kaune Nortway
Vilties_trupinėlis parašė:
Darytas FET gegužės 5, kelta blastocista, hch gegužės 13- 25; po 2 parų 49... Kaune vaisingumo centre sako kad hcg žemas, ir turėtų būti aukštesnis... augimas lyg i…
Kaip jūsų HCG rezultatai?
Mažiuke parašė:
Sveikos, nuo kelintos savaitės pradėjote mažinti progesterona?
Laba. Man 8iu savaiciu pasake kad as galiu is viso nebenaudoti prg bet as nerizikavau ir nuo 9tos savaites vietoj 2 injekciju per diena, pasilikau tik rytais o dar po savaites zadu kas antra ryta pasilikti savaitei ir tada nutraukti.
Mažiuke parašė:
Sveikos, nuo kelintos savaitės pradėjote mažinti progesterona?
Leidžiamą kažkur nuo 12 sav.
O gelį kažkur nuo 14 sav.
Ernesta_ parašė:
Laba. Man 8iu savaiciu pasake kad as galiu is viso nebenaudoti prg bet as nerizikavau ir nuo 9tos savaites vietoj 2 injekciju per diena, pasilikau tik rytais o dar …
O po nutraukimo tikrinotes prg ?
Mažiuke parašė:
O po nutraukimo tikrinotes prg ?
Ne, niekas cia mums netikrina. As nenutraukiau dar. Tik mums klinikoje pasake, kad tokio laiko vaikas jau pats gaminasi hormonus ir ale jei dar bijau galiu naudoti ta prg nes perteklius is organizmo pats pasisalina ir jei pasirodys kraujo ar panasiai, vaziuoti tiesiai i priimamaji...bet ir su viena injekcija per diena kol kas nejauciu jokio skirtumo.