Westa parašė:
As su pirmaja tik po metu pastojau. Su antru vyru nesigawo metus... Issiskyrem
O jei ir su šitu nesigaus? 🤨🙄🧐 irgi per bortą?
Westa parašė:
As su pirmaja tik po metu pastojau. Su antru vyru nesigawo metus... Issiskyrem
O jei ir su šitu nesigaus? 🤨🙄🧐 irgi per bortą?
Bello parašė:
O del covid, tai nezinau, pas mus yra cia dar netikinciu? Bijau pakomentuot,kad supyksbet samoningumo tikrai nulis
kalbejau su tevais, tai ka sesuo su seima K…
Aš vakar kaip tik su vyru kalbėjau apie covid tai jis sakė netiki, kad tiek daug serga kaip per teliką skelbia ir, kad čia nesamonė. Pasakiau tik tiek, kad nereikia tikėti tik tada kai jau susiduri, o reikia samoningai saugotis, bet man taip pikta, kad taip lengvabūdiškai galvoja. Man tik pikta, kad skiepija visur senolius pirmiausia nu būkim biedni bet teiaingi jaunimas ateitis, o senolių ir taip nėra kam išlaikyt, nes jų Lt labai daug. Aš kažkaip nei šventėms nenoriu kažkur važiuoti, bet vyro mama vistiek planuoja, kad rinksis artimiausi 6 žmonės kūčioms kitoj namo pusėj. Kai mažoji gims tai net nežinau kada čia lankymas prasidės, bet spėju anyta greitai prisistatys aplankyt... ir draugė smegenis pudrina kada čia bus galima, o pas ją vaikai ir neseniai baigė sirgti tai nenoriu visai matytis, kad paskui pati nesusirgčiau.
Ayta parašė:
Ir as dufa geriu, ryt paskutine diena, krauja pasidaryt be sansu, bandysiu dar nt pagadint
As tai dzin darysiu penktadieni
Ayta parašė:
Beje klausimelis ne i tema, geriat dufa, o kaip krutine? Man skauda nuo ov jau
Man irgi ir sona, o Jum sona ne maudzia
Luli29 parašė:
Man irgi ir sona, o Jum sona ne maudzia
Maudzia ir lb, parasiau a z 😉
Ayta parašė:
Maudzia ir lb, parasiau a z 😉
Atrasiau jum
indruciukas19980616 parašė:
Aš vakar kaip tik su vyru kalbėjau apie covid tai jis sakė netiki, kad tiek daug serga kaip per teliką skelbia ir, kad čia nesamonė. Pasakiau tik tiek, kad nereikia…
Mūsų gimė prieš karantino paskelbimą , tai visiems pasakem , kad lankymas tik po karantino jei kas norės 🙂
Baby32 parašė:
sveikosar kasnors bandet naminius nestumo testus:)? su cukrum, druska buna su soda:)?
O čia dėl ekologijos ar kad vaistinės uždarytos?
Dar galima su balikliu.
Tik nematau prasmės, kai galima nusipirkti ir bus aiškiau
Be to su naminiais tikrai vaiduoklių nepagaudysit ir į temą neįkelsit 😁 nebent ten būtų koks nzn cukraus su šlapimu spalvos vertinimas?
Amarila parašė:
O čia dėl ekologijos ar kad vaistinės uždarytos?
Dar galima su balikliu.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai