IveTe parašė:
Per paskaitas nesake, kad yra kazkoki draudimai lankytoju. Tai tiek siuose GN, tiek buvome krikscioniskuose. Visur sako, neskubeti su lankutojais, sveciais. Atsist…
Ačiū
IveTe parašė:
Per paskaitas nesake, kad yra kazkoki draudimai lankytoju. Tai tiek siuose GN, tiek buvome krikscioniskuose. Visur sako, neskubeti su lankutojais, sveciais. Atsist…
Ačiū
melisejus_ parašė:
Sveiki, kokios +- kainos palatų? Niekur nerandu info.
Jeigu norit paprastos (ne su tv, šaldytuvu, wc, dvigule lova), tai 15€ vyrui +maitinimas. Dvi atskiros lovos, normali palata. O šiaip mes atvažiavom nežinodami kokią imsim, tai vyrui po gimdymo parodė kokios yra ir išrinko jis
Popytė parašė:
Sveikos☺️ Gal kuri dabar gulite arba žinote, ar Mažylio GN šiuo metu leidžia seneliams aplankyti naujagimį?☺️
Paprastai išleidžia po poros dienų, tai patogiausia svečius jau namuose priimti. 👍
Meusli parašė:
Sveiki. Gal kas gali pasakyti kiek kainuoja gimdymas. P. Mažylio namuose? Turiu omenyje bendra suma, gimdymo priėmimas, palata ir pan. Kiek pinigėlių išleidote visk…
Tai tik palata ir kainuoja papildomai jei norite seimynines. Visa kita nemokama, nebent gyvenat ne Lietuvoje ir nemokat mokesciu🙂
Meusli parašė:
Sveiki. Gal kas gali pasakyti kiek kainuoja gimdymas. P. Mažylio namuose? Turiu omenyje bendra suma, gimdymo priėmimas, palata ir pan. Kiek pinigėlių išleidote visk…
Kainavo 15€ lova vyrui parai ir 6,60€ maitinimas vyrui parai. Visa kita nemokamai
tikita403 parašė:
Sveiki. Ar žinote, prižiūrinti gydytoja ir gimdymus priima? Kokia sistema yra?
Jei tariates su konkrečiu gydytoju tai jis priima. Jei ne, kas budi atvykus gimdymui tas ir priima
Labas, man buvo pries pora sav planuotas cp. Tai turejo but 13h o i ligonine 8 h turejau atvykti.. taciau atsitiko taip kad besiruosiant vaziuoti nubego vamdenys ir buvau 8 jau vietoj. Tai nelauke pieetu o operavo iskart tai buvo apie 9h. Viskas vyko lb sklandziai, nebijokit viskas gerai. Vyrui leido pabut gimdykloj kol isoperuos ir paduos vaikeli jam ant krutines.. o reanimacijoj mane laike nuo 10h iki 19h. Nes tik tada kojas mazdaug pradejau jaust.. ten leidzia ir vyrui but ir vaikeli atnesa pamaitint...
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai