gabrieleandr parašė:
sveika, man viskas super, dabar kaip tik gulim, esu patenkinta personalu, palata lievoka bet ai bus gerai😃
Gal turit kokią foto?
gabrieleandr parašė:
sveika, man viskas super, dabar kaip tik gulim, esu patenkinta personalu, palata lievoka bet ai bus gerai😃
Gal turit kokią foto?
MuzikaLydi parašė:
SveikosO kiek gimdyklų yra Mažylyje? Galvojam važiuoti čia iš kito miesto, tai įdomu - jei atvažiuoji ir tarkim nėra vietų, tuomet siunčia į klinikas ar kaip?…
Aš savo abu čia gimdžiau irgi važiavau iš kito miesto, dar negirdėjau, kad nebūtų vietos 😀 nėra čia toks srautas kaip klinikose ar santariškėse
MuzikaLydi parašė:
SveikosO kiek gimdyklų yra Mažylyje? Galvojam važiuoti čia iš kito miesto, tai įdomu - jei atvažiuoji ir tarkim nėra vietų, tuomet siunčia į klinikas ar kaip?…
Trys gimdyklos, jei nebus vietos dar yra krikscioniski netoli, antra ligonine ir klinikos. Taip kad tikrai mieste kazkuri priims, bet seip dar tikrai nebuvo taip kad nepriimtu gimdyt
Evvaa parašė:
Sveikos! Gal kurios galit priimti Mažylio palatų kainas? Yra nemokamos, tada 15eu ir 30eu ta su dviviete lova? 🤦♀️🤷♀️
Mes mokėjom 25 eur/para dvivietė lova buvo, bet... palata mažoka, naktinė lemputė neveikė, tv todė tik vieną kanalą, patalynė paplyšusi, o valytojos tikros direktorės, labai nemalonios ir įžūlios moterys, kitas personalas vertinčiau 50/50, buvo tikrai puikių darbuotojų, buvo ir tokių arogantiškų moteryčių, kurių baisu ko paklausti, o paklausus gauni tokį atsakymą, kad gailiesi klaususi. Kas man labai labai patiko gimdymo metu akušerė - maloni, empatiška darbuotoja, kuri visu gimdymo metu motyvavo, palaikė ir padėjo visokeriopai.
RasaG parašė:
Sveikos, gal kas žinote, ar Rasa Mackevičienė tik laikinai nedirba Mažylyje, ar jau nebedirbs iš viso?
Sveiki, ji mano gydytoja, o pavaduojanti minejo kad gydytoja bus ilgai biletenyje.
Leila01 parašė:
Sveikos
Gal kuri turite gimimų lentos foto?;)
Labas, turiu bet tik iki 04.13
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai